free download 78 travel guides written by experts

Vodafone lanseaza noua oferta de terminale la preturi speciale pentru abonati

· Doua noi smartphone-uri intrate in portofoliul Vodafone: Samsung Wave II si Samsung Galaxy S+
· Preturi incepand de la zero Euro pentru o serie de smartphone-uri performante, precum si pentru telefoane obisnuite, special pentru abonatii Vodafone noi si existenti

Vodafone lanseaza o noua oferta de terminale, atat smartphone cat si telefoane obisnuite, pentru clientii serviciilor pe baza de abonament, noi si existenti.

Vodafone Smart este telefonul ideal pentru utilizatorii de-abia intrati in lumea smartphone-urilor. Cu un design atractiv, un meniu intuitiv si usor de utilizat, Vodafone Smart faciliteaza accesul in lumea internetului, a multitudinii de aplicatii disponibile si a comunicarii online. Vodafone Smart poate fi achizitionat la pretul de 0 Euro impreuna cu pachetul smartphone Vodafone Complet 500 si Internet pe mobil 250 MB, la 11,28 Euro/luna.

Clientii noi si existenti pot alege si Samsung Galaxy Gio, un smartphone extrem de rapid, datorita procesorului de 800 MHz cu care vine echipat, cu ajutorul caruia paginile de Internet se incarca instant. In plus, telefonul asigura accesul facil la email, precum si vizualizarea sau editarea documentelor de tip Office din atasamente. Samsung Galaxy Gio poate fi achizitionat la pretul de 24 Euro (TVA inclus), impreuna cu pachetul smartphone Vodafone Complet 500 si Internet pe Mobil 500MB, de 14,28 Euro/luna.

Oferta actuala de terminale de la Vodafone include doua smartphone-uri noi; Samsung Wave II si Samsung Galaxy S+.

Samsung Wave II este considerat cel mai performant smartphone cu sistem de operare Bada, la ora actuala. Este un smartphone elegant, cu un corp subtire din aluminiu, dar si cu specificatii tehnice de top: un ecran de 3.7’’ Super Clear LCD, procesor de 1GHz, o camera de 5Mp si acces la mii de aplicatii in magazinul Samsung App Store. Samsung Wave II poate fi achizitionat la pretul de 39 Euro (TVA inclus) impreuna cu pachetul smartphone Vodafone Complet 800 si Internet pe Mobil 500MB la 16,6 Euro/luna.

Samsung Galaxy S+ este continuatorul smartphone-ului de succes Samsung Galaxy S. Echipat cu un procesor mai rapid, cea mai noua versiune a platformei Android, un acumulator mai mare si acelasi ecran Super AMOLED de 4’’, Samsung Galaxy S+ poate fi achizitionat la pretul de 69 Euro (TVA inclus), impreuna cu pachetul smartphone Vodafone Complet 1500 si Internet pe mobil 1GB la 31,79 Euro/luna.

Oferta Vodafone include si un alt smartphone de top: LG Optimus 2X . Cu LG Optimus 2X, aplicatiile si paginile de Internet se incarca instant, datorita procesorului dual core de 1 GHz, pe un ecran de 4’’, cu o luminozitate excelenta. Printre specificatiile telefonului se numara inregistrarea video Full HD si sunetul high definition. LG Optimus 2X poate fi achizitionat la pretul de 99 Euro (TVA inclus), daca este achizitionat cu pachetul smartphone Vodafone Complet 1500 si Internet pe Mobil 1GB la 31.79 Euro/luna.

Abonatii Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, mai pot opta pentru:
Vodafone 555 Blue, telefon lansat astazi in Romania, ce ofera cea mai buna experienta de utilizare Facebook pe un telefon din clasa sa, datorita integrarii excelente cu aplicatia Facebook. Terminalul este disponibil la un pret de 19 Euro (TVA inclus), impreuna cu un abonament special, ce include 800 de minute in retea, 80 de minute nationale si 100 MB trafic de date, pentru 8 Euro/luna.

Samsung Star II, la un pret de 29 Euro (TVA inclus), impreuna cu cu abonamentul Vodafone Complet 500 (pe 2 ani).

Nokia C3, la un pret de 39 Euro (TVA inclus), impreuna cu cu abonamentul Vodafone Complet 500 (pe 2 ani).

Bucuresti, 14.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *