free download 78 travel guides written by experts

Vodafone lanseaza iaBilet, aplicatie mobila ce ofera acces la evenimente, concerte

iabiletsau spectacole de teatru din intreaga tara

  • · iaBilet powered by Vodafone este o noua aplicatie din portofoliul Vodafone Romania, ce permite utilizatorilor sa achizitioneze bilete la sute de evenimente, direct prin telefonul mobil, cu plata pe factura de servicii Vodafone
  • · Sistemul de plata pe factura de servicii este disponibil, in prezent, pentru doua dintre cele mai folosite aplicatii din Romania, Cinemagia si Seenow, urmand ca, in scurt timp, serviciul sa fie valabil si pentru aplicatiile Zonga si Transport Urban

Vodafone Romania lanseaza aplicatia mobila iaBilet powered by Vodafone, dedicata celor care doresc sa mearga la evenimente, concerte sau spectacole de teatru. Aplicatia le permite abonatilor Vodafone din mai multe orase din tara sa isi achizitioneze, simplu si rapid, bilete la evenimentele preferate, direct prin telefonul mobil, cu plata pe factura de servicii Vodafone.

Aplicatia “iaBilet” le permite utilizatorilor sa isi transmita automat biletul, in format electronic, prin email sau SMS, in momentul platii. Pentru acces la evenimentele selectate, utilizatorii trebuie doar sa scaneze codul biletului electronic la punctul de acces, cu ajutorul unui dispozitiv de citire. Costul biletului, calculat in Euro la cursul oficial al zilei, este adaugat facturii. Aplicatia iaBilet este disponibila pe smartphone-urile si tabletele cu sistem de operare Android si iOS, pentru abonatii serviciilor Vodafone.

In prezent, clientii Vodafone beneficiaza de sistemul de plata inteligenta, direct pe factura sau din creditul disponibil, in aplicatiile Seenow si Cinemagia, urmand ca, in scurt timp, serviciul sa devina disponibil si pentru utilizatorii Zonga si Transport Urban.

Cu peste 40 de aplicatii mobile si peste 3.700.000 de descarcari, Vodafone Romania dispune de cel mai extins si variat portofoliu de aplicatii dezvoltate si sustinute de un operator mobil din Romania. Cele mai populare aplicatii din portofoliul Vodafone, ca numar total de utilizatori unici, sunt: Cinemagia, My Vodafone, Seenow, Zonga, Star Taxi, Salvamont, Auto.ro, Transport Urban, Vodafone Protect, Vodafone Cloud si Mobuy. Mai multe informatii despre aplicatiile powered by Vodafone sunt disponibile la www.vodafone.ro/aplicatii.

Cinemagia – Cu peste 150.000 de bilete digitale deja vandute incepand din 2012, Cinemagia a extins recent serviciul de rezervare si plati de bilete la film pentru sase multiplex-uri din patru orase: Hollywood Multiplex, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Movieplex (Bucuresti), Cityplex (Brasov), Cortina Digiplex (Oradea), Colours Cinema (Alba Iulia), iar, pana la sfarsitul anului, se vor adauga si orasele Focsani si Craiova. Cinemagia a depasit 750.000 aplicatii instalate pe iOS, Android si Windows Phone, 1.200.000 utilizatori unici si 13 milioane de afisari lunare, pe site-ul mobil si in aplicatie.

Seenow – Aplicatia numara peste 750.000 de descarcari pe toate platformele mobile pe care este disponibila si peste 220.000 de utilizatori mobili activi lunar. Seenow ofera acces la peste 65 canale TV, librarii de emisiuni inregistrate si peste 1.000 de titluri de filme, seriale, documentare HD si animatie, de la studiouri importante precum Disney, Marvel, Pixar, Sony, AXN, Turner sau Viacom. In plus, incepand din august, aplicatia Seenow ofera utilizatorilor acces la o serie de competitii fotbalistice importante din Romania: Liga 1 si Cupa Ligii prin pachetul Koolnet, Cupa si Supercupa Romaniei, impreuna cu un serviciu unic pentru toti iubitorii fotbalului – Gol Alert: notificari cu secventa video de gol pentru toate golurile marcate si scorul live, in timp real, pentru aceste competitii.

Zonga – Cu peste 500.000 de descarcari, Zonga este primul serviciu romanesc care ofera acces la un extins continut muzical si cea mai mare colectie de muzica online din Romania. Zonga pune la dispozitie peste 25 de milioane de melodii ale artistilor romani si straini si multe playlist-uri direct pe telefonul mobil, pe tableta sau pe computer.

Transport Urban – Cu peste 200.000 de descarcari, aplicatia Transport Urban va lansa, in curand, o noua versiune, ce extinde acoperirea serviciului la 11 orase: Alba-Iulia, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu si Timisoara. Utilizatorii aplicatiei au posibilitatea de a-si planifica deplasarea cu mijloacele de transport public si pot vedea, in timp real, informatii despre pozitia mijloacelor de transport in trei dintre orasele in care serviciul este disponibil: Alba-Iulia, Ploiesti si Timisoara. In curand, calatorii vor putea plati calatoria direct din aplicatie in Alba-Iulia, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Ploiesti.

Bucuresti, 07.11.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *