metalshow

Vodafone a lansat smartphone-ul premium Smart Ultra 7

· Smart Ultra 7 este succesorul lui Smart Ultra 6, care a câștigat numeroase premii și a fost apreciat de experți
· Portofoliul Vodafone România de smartphone-uri marcă proprie include alte două modele noi, Smart Mini 7 și Smart First 7

Portofoliul Vodafone România de smartphone-uri lansate sub marcă proprie s-a îmbogățit cu Smart Ultra 7, un nou model de terminal premium care oferă performanță puternică la un preț accesibil. Acesta este succesorul lui Smart Ultra 6, care a câștigat numeroase premii și a fost apreciat de experți.

Caracteristicile terminalului Vodafone Smart Ultra 7 includ procesor octa-core, 2 GB de RAM, memorie internă de 16 GB, care poate fi extinsă cu până la 32 GB, cu ajutorul unui card SD. Telefonul are sistem de operare Android™ 6.0 Marshmallow și ecran full HD de 5,5” cu sticlă Dragontrail. Camera foto principală, de 13 MP și cu focalizare automată „Phase-Detection”, este dotată cu flash, la fel ca și cea frontală, de 5 MP.

Vodafone Smart Ultra 7 este disponibil la un preț începând de la 14 de euro, cu abonamentul Red 25.

De asemenea, portofoliul Vodafone România de smartphone-uri marcă proprie include alte două modele noi, Smart Mini 7 și Smart First 7. Smart Mini 7 are ecran HD de 4”, procesor quad-core, 512 MB de RAM şi spaţiu de stocare de 4 GB, extensibil până la 32 GB prin card SD. Terminalul Smart First 7 are un ecran HD de 3,5”, procesor quad-core, 512 MB de RAM şi spaţiu de stocare de 4 GB, ce poate fi extins prin card SD până la 64 GB. Acestea sunt disponibile la un preț începând de la 0 euro, cu abonamentul Smart 11.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *