free download 78 travel guides written by experts

Vocea i-a oferit Mirelei Boureanu Vaida sansa unei cariere in televiziune

Mirela Boureanu Vaida, frumoasa prezentatoare a celui mai îndrăgit reality-show matrimonial, “Mireasă pentru fiul meu” consideră că datorează foarte mult din ceea ce a construit profesional până acum pasiunii ei pentru muzică, aceasta facilitându-i chiar şi intarea în televiziune. Frumoasa gazdă a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu” cântă standarde de jazz, swing, bosse, cha-cha, pop-rock, muzica interbelică şi muzică populară. 

Deşi studiile sale vizează domenii diverse de la drept la comunicare, iar activitatea profesională s-a desfăşurat în domeniul televiziunii, Mirela consideră că toate reuşitele ei s-au datorat, de fapt, muzicii.

“Tot ce am făcut s-a datorat muzicii… puteam face încă trei facultăţi şi două mastere.. acum îmi dau seama că ele nu au făcut decât să mă cizeleze puţin…dar pasiunea mea pentru muzică şi, poate, talentul meu, sunt cu mine de când m-am născut şi mi-au oferit extraordinar de multă bucurie” declară Mirela Boureanu Vaida.

Datorită acestei pasiuni, în adolescenţă, studiind într-un liceu cu profil real, unii dintre profesori erau mai îngăduitori cu ea pentru că era artistul dintre informaticieni, iar mai târziu, a devenit cunoscută în cadrul Facultăţii de drept datorită calităţilor ei vocale.

“În timpul facultăţii obişnuiam să cânt în camera mea de cămin. Ţin minte că într-o zi, repetam, la rugămintea colegelor de cameră, “I will always love you”, piesa lui Whitney Houston, şi “New York, New York”, de Frank Sinatra. Când am terminat cântecele, s-au auzit aplauze de pe hol de la vecinii mei…aşa s-a aflat că eu cânt şi m-a chemat prodecanul să merg să reprezint facultatea la un concurs cu tradiţie între facultăţile de drept, de stat, din ţară.. am luat premiul de popularitate… şi de atunci m-am împrietenit cu toată facultatea!” povesteşte frumoasa prezentatoare.

Mirela îşi aminteşte cu drag şi de primii ei paşi în televiziune, unde a fost ghidată tot de vechea ei pasiune, muzica.

“Intrarea în televiziune s-a datorat tot muzicii… am fost auzită cântând şi apoi chemată să dau probe pentru… reporter! Nu ştiu apoi cum s-a făcut că din reporter am ajuns prezentator de emisiuni folclorice, fără ca nimeni să ştie că eu cânt folclor… Am ajuns să-i cunosc pe toţi marii solişti pe care îi ascultam la radio, în copilărie… erau invitaţi în emisiunile mele, iar eu le ştiam cântecele pe dinafară!” îşi aminteşte Mirela Boureanu Vaida.

În cadrul ediţiei de luni seară a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, difuzată de postul Antena 1, de la ora 20.20, a avut loc prima întâlnire dintre o fată şi un băiat, concurenţi ai celui mai îndrăgit reality-show matrimonial din România. Pentru a face această întâlnire posibilă, mamele au ales o singură fată pentru a merge la întâlnire, iar fetele au desemnat şi ele un băiat preferat, bazându-se pe descrierile făcute de mame. La finalul ediţiei, Andreea şi Ionuţ s-au bucurat de o primă întâlnire în faţa telespectatorilor. Săptămâna aceasta, “Mireasă pentru fiul meu” va fi difuzată în două momente ale zilei, de la 10.50 şi de la ora 14.00, urmând ca vineri seara, telespectatorii să revadă concurenţii lor preferaţi şi de la ora 20.20, într-o ediţie de gală a emisiunii, prezentată de Mirela Boureanu Vaida.

Bucuresti, 13.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *