free download 78 travel guides written by experts

Vizitatorii Expozitiei Filatelice Mondiale EFIRO 2008 au posibilitatea de a expedia

oriunde in lume, carti postale personalizate.

Pe langa vizionarea colectiilor filatelice de mare valoare, expuse in cadrul EFIRO 2008, la Romexpo, in perioada 20-27 iunie 2008, vizitatorii au ocazia de a expedia, oriunde in lume, carti postale personalizate, in baza unui proiect dezvoltat de Posta Romana in colaborare cu Swiss Post International.
Vizitatorul are posibilitatea de a alege dintre peisajele disponibile unul care sa constituie fundalul cartii postale ce va fi personalizata prin adaugarea unei fotografii si a unui mesaj. Fotografia poate fi adusa de cel interesat pe suport electronic sau poate fi facuta direct la Ghiseul Postal EFIRO 2008, amplasat in Pavilionul 15 de la Romexpo, fara plata vreunei taxe suplimentare. Amatorii de astfel de surprize vor trebui sa plateasca 5,80 lei pentru fiecare carte postala trimisa.

In cartea postala personalizata, doritorii vor aparea  in decorul citadin al Bucurestiului sau in fata Palatului Peles din Sinaia, oferind destinatarilor o surpriza placuta. Cartile postale vor fi trimise in format electronic la sediul Swiss Post International aflat in Aeroportul din Zurich, unde vor fi printate, stampilate si transmise, in aceeasi zi, catre adresa de destinatie.

EFIRO 2008 este deschisa publicului in intervalul 20 – 27 iunie 2008, la pavilioanele 14, 15, 16, 17 si 18 ale Romexpo Bucuresti. Accesul vizitatoriilor este liber, expozitia putand fi vizitata dupa urmatorul program: sambata si duminica intre orele 10:00 – 20:00, iar in zilele lucratoare intre orele 10:00 –18:00. Expozitia cuprinde doua sectiuni: o sectiune competitionala, unde, in cadrul a 14 clase tematice de concurs, se intrec cele 800 de colectii participante si o a doua sectiune, Curtea de Onoare, in cadrul careia vor fi expuse piese filatelice deosebite.

Bucuresti, 23.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *