free download 78 travel guides written by experts

Viva CREDIT sustine prietenia si lanseaza o noua campanie de imagine

Viva CREDIT anunță lansarea unei noi campanii integrate de imagine – “Susține prietenia”.

Ideea a luat naștere în timpul unui brainstorming intern când echipa formată din Eduard Popișteanu – Director de Marketing și Ionuț Stan – Director General au realizat cât de important este să nu amesteci prietenii cu banii.

Astfel, a reieșit că prietenii sunt mai bine de păstrat pentru sfaturi, distracții sau sprijin moral, iar un credit nu ar trebui să dea bătăi de cap, ci chiar să salveze o relație sau o situație.

“Susținem prietenia pentru că o înțelegem. Mulți dintre noi am aflat cum e să împrumuți un prieten sau să împrumuți bani de la unul, cu riscul de trăi clișeul “Prietenia se termină la bani”. Viva Credit a decis să scoată la lumină clișee și tabuuri sociale cu o nouă campanie de imagine menită să reabiliteze relațiile cu cei apropiați, dar îndepărtați de amintirea împrumuturilor nereturnate. Viva CREDIT este astfel prietenul oportun pentru credite rapide și convenabile, fără a îți mai împovăra restul găștii.”, a declarat Eduard Popișteanu, Director de Marketing al Viva CREDIT.

Conceptul prietenos a zburat spre Viva Credit de la echipa Headvertising. Echipa VIVA a găsit soluții la fel de rapide și la fel de eficiente precum Creditul până la Salariu oferit de VIVA CREDIT, încât au recurs la casa de producție AME, prin care un grup și mai vechi de prieteni s-a reunit pentru a își reda viziunea: Mihai Toderiuc, producător cu ștate vechi în industria de film alături de creativa și pragmatica regizoare de film și TVC, Letiția Roșculeț și Marius Ivașcu, DoP-ul care “a făcut lumină” pe platoul “Zero Theorem” și în cadrele lui Ben Kingsley din “BloodRayne”.

Noul clip al brandului VIVA CREDIT poate fi vizualizat pe TV încă din data de 16 octombrie şi reprezintă prima acțiune a campaniei „Susține Prietenia”. Conceptul va fi declinat în continuare prin comunicare cu presa scrisă și online, campanii cu bloggeri și o prezență vizibilă pe canalele de social media.

Echipa de creație a Headvertising care a lucrat la conceptul VIVA CREDIT este formată din: Corina Catrinoiu – Project Manager, Alin Tatarca – Copywriter, Alexandra Mirzac – Art Director.

Despre Viva CREDIT

VIVA Credit IFN SA este prima companie din România specializată în Credite Până la Salariu® – împrumuturi rapide, oferite online, cu termen de rambursare de până la 35 de zile. Misiunea noastră este să oferim o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor dumneavoastră urgente.

Principalele caracteristici ale creditului oferit de VIVA CREDIT sunt:
· Rapiditate – aplici online, obții aprobarea rapid şi primești banii chiar în aceeaşi zi direct în contul tău bancar
· Flexibilitate – poți alege exact suma de care ai nevoie (între 100 și 1000 Ron) şi perioada dorită (între 1 şi 35 zile)
· Transparenţă – Vei şti de la început exact cât ai de plată. Dobânda este fixă, costul nu se modifică pe durata creditului.
· Rambursare anticipată fără comisioane sau alte penalităţi.

Bucuresti, 19.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *