free download 78 travel guides written by experts

Visul optimilor s-a spulberat aseară pentru România, după meciul în care a fost învinsă de Albania

Tricolorii au părăsit aseară UEFA EURO 2016TM, după un meci dificil împotriva Albaniei. Echipa României s-a clasat pe ultima poziție a grupei A, cu numai 1 punct, după un debut destul de promițător.

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de aproape 4 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 22:00 – 23:53. În minutul de maximă audiență, de la 22:43, peste 4.6 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre România și Albania.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 25.4 puncte de rating și o cotă de piață de 63.2%, următorul post clasat înregistrând 3.7 puncte de rating și 9.2% cotă de piață.

România a avut aseară lovitura de start a meciului, prin Alibec. Primele minute ale partidei au fost lipsite de ocazii clare: Stancu, Stanciu și Hoban au șutat de la distanță, spre poarta adversă, fără a pune însă probleme albanezilor. Prima ocazie clară a meciului a fost a Albaniei. În minutul 23, Lenjani primește o centrare de pe partea dreaptă și trimite mult peste, din 3 metri, deși era singur cu poartă goală. Cu doar 2 minute înainte de fluierul final al primei reprize, Albania deschide scorul. Tătărușanu iese neinspirat din poartă, la o centrare de pe partea dreaptă, și Sadiku deschide scorul.


Diseară, de la 22:00, Pro TV a pregătit meciul de 10 dintre Slovacia și Anglia.

Aplicația Știrile Pro TV aduce cele mai noi informații de la UEFA EURO 2016TM, în timp real, direct pe telefonul mobil. Scorurile, statisticile și chiar previziunile pentru meciurile de la Campionatul European de Fotbal sunt actualizate în fiecare secundă în secțiunea EuroScor. În categoria dedicată exclusiv UEFA EURO 2016TM se găsesc cele mai noi informații de la corespodenții Pro TV din Franța. Aplicația este disponibilă atât pentru dispozitivele cu sistem Android, cât și pentru iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *