free download 78 travel guides written by experts

Vino la Targul de Florii, Paste si 1 Mai 2012

Primaria Sectorului 3 si Accente NOI va invita sa vizitati “Targul de Florii, Paste si 1 Mai,, in perioada 6 aprilie – 01 mai 2012, ce se va desfasura in Parcul “Alexandru Ioan Cuza” (zona Titan, fostul Parc I.O.R, in zona bisericii maramuresene – pe aleea din jurul lacului).

Targul este compus din casute din lemn (3mx2mx2,5m), in care vizitatorii vor gasi produse si obiecte specifice conceptului (complex expozitional in Parcul “Alexandru Ioan Cuza”, cu standuri de prezentare a unei oferte diversificate: de la combinatiile literar-gastronomice la produse si servicii specifice celor 3 sarbatori).

De asemenea, vor mai fi amenajate standuri cu: decoratiuni specifice sarbatorilor, jucarii, obiecte realizate de artisti populari si artisti plastici, bauturi, suveniruri, cosmetice, oferte turistice, carti, enciclopedii gastronomice, reviste de specialitate, precum si produse alimentare traditionale din aceeasi diversitate culturala.

Prin pozitionarea ansamblului expozitioanal in plin spatiu pietonal (parc), unul dintre cele mai vizitate parcuri ale capitalei, se vizeaza un numar important de vizitatori, ca si la editiile precedente organizate aici.

Evenimentul isi defineste caracterul socio-educativ inlesnind accesul usor la cultura si traditii.

Targul este realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 3.

Va asteptam cu drag!

Bucuresti, 28.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *