free download 78 travel guides written by experts

Cine tine pacaleala aproape rade mai bine

1 aprilie, la Antena 1

De 1 aprilie, românii ţin păcăleala aproape, cu Antena 1. Dan Negru, campionul farselor le aduce românilor o ediţie specială Plasa de stele. Mihai Bendeac vine cu o porţie zdavănă de comedie, Gabi Firea îl omagiază şi poate păcăleşte pe Ovidiu Komornik, iar filmul Mincinosul mincinoşilor îi va înveseli pe telespectatori încă de dimineaţă.

Cine ţine păcăleala aproape râde mai bine, la Antena 1. Pe 1 aprilie, de la ora 10.00, telespectatorii se vor pune pe şotii cu filmul Mincinosul mincinoşilor, o comedie savuroasă cu Jim Carrey în rolul principal, pentru ca mai apoi, de la 20.20, Mihai Bendeac să le aducă comedia mai aproape cu personajele sale consacrate.

De la 21.45, Dan Negru, liderul divertismentului din România le-a pregătit românilor o ediţie specială Plasa de stele ale cărei victime vor fi Lora şi fetele de la Heaven, dar şi echipa lui Negru. Chiar prezentatorul show-ului le promite telespectatorilor că vor vedea o farsă în care “noi am pierdut”. Ce voia sa spună Dan Negru prin asta, rămâne de văzut, duminică seara la Antena 1.

Tot pe 1 aprilie, la Gabi Firea Show, Ovidiu Komornik vine în lumina reflectoarelor. Aşa cum şi-a obişnuit telespectatorii, Gabi Firea le pregăteşte invitaţilor săi speciali momente iedite şi surprinzătoare, fie că le aduce persoane dragi aproape, fie că îi supune unor provocări dintre cele mai interesante. În situaţii total neaşteptate se va afla şi Ovidiu Komornik. Dacă va încerca sau nu Gabi Firea să-l păcălească, telespectatorii vor afla urmărind Gabi Firea Show duminică de la ora 13.30.

Bucuresti, 28.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *