metalshow

Vine iarna, bine-mi pare!

VENOTONIK de la Doppelherz

Dacă îţi place iarna, însă tot timpul ai mâinile şi picioarele îngheţate, ar trebui să ştii că, din această iarnă, compania Quisser Pharma îţi sare în ajutor cu un produs nou: Venotonik Doppelherz.

Conceput special pentru îmbunătăţirea circulaţiei periferice, Venotonik Doppelherz întăreşte pereţii venoşi, previne apariţia varicelor şi atenuează durerile cauzate de acestea.

Compoziţia suplimentului alimentar Venotonik Doppelherz® a fost aleasă cu multă grijă. Combinaţia vitaminelor şi a extractelor de plante asigură sănătatea venelor şi oferă protecţie contra presiunii crescute de la nivel periferic, îmbunătpţind simţitor circulaţia venoasă şi prevenind apariţia complicaţiilor de tipul varicelor.

Produsul are un gust foarte plăcut şi nu conţine alcool sau zahăr. Pentru efecte maxime este recomandată o cură de o luna de zile sau până la apariţia efectelor dorite.

Venotonik Doppelherz conţine 10 ingrediente active: Vitamina B1, vitamina B6, vitamina B2, sirop concentrat de afine, sirop concentrat de coacaze negre, extract de sâmburi de struguri, concentrat de vin roşu, extract de afine, extract de ghimpe (Ruscus aculeatus), extract de Aronia arbutifolia.

Acest produs este cadoul potrivit pentru părinţi şi bunici, iar în perioada sărbătorilor de iarnă îl poţi găsi în farmaciile selecţionate, în hăinuţe speciale de Crăciun.

Preţul recomandat de producător pentru acest produs este de 22 RON.

Bucuresti, 08.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *