metalshow

Homedirect.ro – cel mai eficient motor de cautare in domeniul imobiliar

Homedirect.ro este un eficient motor de cautare, ca Google, Yahoo ori MSN. Principala diferenta este ca motorul de cautare www.homedirect.ro functioneaza in domeniul imobiliar si ofera vizitatorului toate informatiile relevante privind anunturile imobiliare online, precum si alte informatii utile cu privire la mutarea intr-o noua casa.

Auke Douwe Veenstra, Managing Director of Homedirect International Group: “Robotul nostru web este un program sau un script automat care trece in revista internetul din Romania metodic si automat, pentru a colecta informatia si a o transmite consumatorului.

Acest proces este numit web crawling. Folosim web crowling-ul pentru a furniza informatii imobiliare actualizate. Web crowling-ul este folosit in principal pentru a crea o copie a paginilor vizitate pentru a fi ulterior procesate de motorul de cautare. Acesta va indexa paginile descarcate pentru a permite cautari rapide. De ce sa cauti pe mai multe site-uri, cand poti gasi toate informatiile de care ai nevoie intr-un singur loc? Accesand www.homedirect.ro clientii nostri vor putea economisi timp si bani.”

Ceea ce diferentiaza homedirect.ro de alte motoare de cautare este faptul ca web crawler-ul vizeaza o informatie specifica si ca poate analiza si grupa pe categorii aceasta informatie. Altfel spus, crawler-ul identifica anunturi imobiliare.

Informatiile vehiculate de homedirect.ro sunt preluate din surse publice in mod perfect legal. Homedirect.ro respecta toate legile europene privind copyright-ul, informatia privata si legislatia privind bazele de date. Aceste informatii sunt pur si simplu preluate si oferite vizitatorului exact ca Google sau MSN.

Daca o companie are un website in domeniul imobiliar care nu este inca listat pe homedirect.ro, aceasta se poate inregistra pe site si poate afisa aici anunturile imobiliare intr-un mod foarte simplu. Astfel, homedirect.ro va contribui enorm la dezvoltarea pietei imobiliare, dand posibilitatea agentiilor imobiliare si dezvoltatorilor sa fie prezenti aici cu noi proiecte. Persoanele private se pot, de asemenea, inregistra pe site si isi pot afisa aici proprietatile pe care vor sa le vanda.

Baza de date www.homedirect.ro numara in prezent peste 276 000 de oferte imobiliare. In plus, homedirect.ro le ofera vizitatorilor sfaturi utile pentru cumpararea sau vanzarea unei case, consultanta pentru gasirea celor mai bune solutii de finantare sau de asigurare, idei creative si sfaturi pentru renovarea si redecorarea locuintei, precum si informatii practice despre mutarea intr-o noua casa.

Bucuresti, 08.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *