free download 78 travel guides written by experts

Calatorie culinara in jurul lumii la The Christmas Bazaar 2008

Cea de-a opta editie a Targului International The Christmas Bazaar, organizat de Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti, a avut loc ieri, 7 Decembrie la RomExpo, pavilion 20, 21.

Targul a atras peste 5000 de vizitatori, romani si expati, care au venit sa se bucure de mancaruri si obiecte traditionale de Craciun din toate colturile lumi. Impreuna cu ambasadori din peste 35 de tari, reprezentati ai Ministerului Afacerilor Externe, ai Muzeul Taranului Roman si ai Muzeul Satului, au fost alaturi bucatari priceputi fiecare pregatind mancarea traditionala tarii de provenienta.

Participantii au putut gusta din bucataria traditionala din tari precum Peru, Pakistan, Africa de Sud, India, China, Marea Britanie, dar si din bogata bucatarie romaneasca. Tarile participante au delectat vizitatorii targului cu felurite obiecte traditionale si cadouri inedite de Craciun.

Programul artistic al targului a fost cat se poate de variat incepand cu un concurs de gatit prezentat de Dan Chisu si continuand cu o parada de costume populare, dansuri traditionale si colinde de Craciun moderate de Gianina Corondan pe durata intregii zile.

The Christmas Bazaar este cea mai importanta actiune caritabila organizata de IWA.  Ca in fiecare an, toti banii proveniti din vanzarea biletelor, sponsorizari, vanzarea obiectelor si a mancarurilor gatite sunt destinati proiectelor caritabile pe care le vor derula in 2009.

Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti multumeste astfel tuturor celor care i-au fost alaturi la organizarea celei de-a opta editie a Targului de Craciun.

Aceasta editie a fost organizata sub inaltul patronaj al Ministerul Afacerilor Externe.
Sponsori: RomExpo, Fundatia Vodafone, Coca Cola, Spea Ingegneria, Autoitalia, OTP Bank, Italsofa, GlaxoSmithKline, Alpha Bank, Optim Group, Otto Broker.  

Parteneri media: The Diplomat, Itsy Bitsy, National FM, Ziarul Ring, BBW, Superbebe, hotnews.ro, euractiv.ro, PRwave.ro, metropotam.ro, 121.ro., domnuleprimar.ro, flu.ro,  Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural.

Bucuresti, 08.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *