free download 78 travel guides written by experts

Videoclipul lansat ieri de Andrei Leonte la Neatza a strans deja peste 20.000 de vizualizari

Câştigãtorul primului sezon X Factor şi-a lansat ieri în direct la Neatza cu Rãzvan şi Dani primul videoclip din carierã, pentru piesa „Te iubesc cât 2”. Încã din prima zi, videoclipul a strâns peste 20.000 de vizualiãri pe canalul oficial al artistului.

Dupa ce, în doar o luna de la lansarea pe canalul de Youtube al lui Andrei, prima piesã scoasã în colaborare cu Roton, “ Te iubesc cât 2” a strâns peste o jumãtate de milion de vizualizări, a venit timpul ca Andrei să-şi bucure fanii cu un videoclip. În prima zi de la lansarea oficialã a acestuia, câştigãtorul primului sezon X Factor a strâns peste 20 000 de vizualizãri pe canalul oficial al artistului. Clipul “Te iubesc cât 2” a fost lansat ieri la Neatza cu Rãzvan şi Dani, când Andrei a încãrcat materialul în direct şi a numãrat împreunã cu publicul emisiunii şi cu fanii sãi minutele rãmase.

Tot în cadrul matinalului de la Antena 1, Andrei a anunţat un concurs pentru cei care iubesc cât 2 pentru cã, spune el zâmbind, “dacã am iubi cu toţii cât 2, lumea ar fi un loc mult mai frumos”. Videoclipul primei sale piese scoase în colaborare cu Roton, “Te iubesc cât 2” a fost regizat de Marius Olteanu şi poate fi vizionat pe canalul oficial al lui Andrei Leonte, //www.youtube.com/user/andreileonteofficial. Filmările care au durat 3 zile şi au avut loc la Corbu, pe malul mării nu au fost deloc lipsite de peripeţii.

Andrei Leonte a devenit cunoscut în întreaga ţară după ce X Factor a dat visului său o scenă. Pe 1 ianuarie 2012, Andrei era alesul publicului drept câştigătorul primului sezon X Factor. În urmă cu 3 saptămâni, un nou sezon X Factor a luat startul în forţă la Antena 1, aducându-le telespectatorilor nu doar o nouă generaţie de concurenţi, ci şi de juraţi. Astfel, în fiecare duminică de la 20.30, telespectatorii pot urmări parcursul noilor concurenţi spre marele premiu de 200.000 de euro, dar mai ales spre oportunitatea de a deveni următorul super star al României.

Bucuresti, 10.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *