free download 78 travel guides written by experts

Expozitia de software BINARY 2012 va avea vizitatori de business din toate domeniile

Expoziția de software BINARY 2012 va atrage vizitatori de business din toate industriile, având în vedere că peste 40 de parteneri media și instituționali o promovează catre mii de firme din toată țara. Astfel, vizitatorii specialiști își vor putea alege noi soluții și servicii software pentru eficientizarea și modernizarea activității lor.

Evenimentul, cel mai important și singurul de acest tip pentru servicii software B2B (business to business) din România, va avea loc între 7 și 9 noiembrie, la Biblioteca  Națională a României, în București, astfel că firmele interesate să participe ca Expozanți și /sau cu prezentări în Conferințe mai au doar 3 săptămâni pentru a se înscrie.

Partenerii instituționali ce promovează evenimentul către toate firmele lor membre sunt, până acum: CCIR – Camera de Comerț și Industrie a României, cu zeci de filiale din toată țara, CCIB – Camera de Comerț si Industrie a Municipiului București, ANEIR – Asociația Națională a Exportatorilor și Importatorilor din România, peste 60 Asociații Profesionale și Patronale membre ale Consiliului de Export al României, PSC – Patronatul Societăților din Construcții, FEPAIUS – Federația Patronală a Textilelor, Confecțiilor și Pielăriei, APREL – Patronatul Român din Industriile Electrotehnică, Electronică, Comunicații și Tehnologia Informațiilor, SDPR- Societatea Designerilor Profesioniști din România, ANISP – Asociația Națională a Internet Service Providerilor din România, ROMALIMENTA – Federația Patronlă Română din Industria Alimentară, FEPA – CM – Federația Patronală din Industria Construcțiilor de Mașini, AMCOR – Asociaţia Consultanţilor în Management din România, ISOC – Internet Society Romania, CLUSTERO – Asociația Clusterelor din România, EuroCloud – Asociația Industriei de Cloud Computing și RTxC – Romanian Textile Concept.

Partenerii media ce promovează evenimentul în emisiuni TV, în reviste print, în mediul online sau în reclame stradale (outdoor) sunt: IT Trends, Digital Trends, News Outdoor, TVR2, emisiunea Zon@ IT difuzată de TVR 2 și TVR HD, BBC Focus, 9AM.ro, Wall-Street.ro, MarketWatch, e-Finance, Bestresources.ro, PRwave, IT CHANNEL, Conectoo, Hit.ro, Business24.ro, Ziare.com, Startups.ro, Rol.ro, TVH2.0, Digit TV, CLTV Channel, ListaFirme.ro, ArenaIT și Computerblog.ro, alături de bloggerii Victor Kapra și Dan Dragomir.

“Expozanții și firmele ce susțin prezentări de servicii software în conferințe vor beneficia gratuit de serviciul de întâlniri prestabilite B2B matchmaking de câte 30 minute, cu vizitatori de business din toate domeniile, prin înscriere pe site. Investiția minimă pentru un stand de 6 mp este de doar 580 euro. În plus, la toate tarifele se aplică și câteva tipuri de reduceri. Iar pentru că participarea VIZITATORILOR de business este gratuită și se face cu înscriere pe site, avem deja sute de vizitatori înscriși, din toate domeniile!”, a delcarat Dl. Alexandru Borcea, Președinte ARIES.

Până acum, printre firmele deja înscrise cu stand expoziție se află: AROBS Transilvania Software, ZITEC, PRODINF Software HyperTalk Systems, ATTOSOFT, SOFTMAGAZIN, Borg Design, Dream Media Star, QBIS, Sage/Deveho, C Solution (plationline.ro), Netopia Mobilpay, APT Resources, Aptus Software, Archibus Solution Center Romania, iar printre firmele ce vor susține prezentăriî conferințe vor fi: Sage/Deveho, QBIS, Zitec, QBS, Avantera, BitSoftware și APT Resources.
Mai multe detalii despre Condițiile de Înscriere, Organizatori, Partenerii Media, Tematica și Programul BINARY 2012, pe:
www.binay.aries.ro
//www.facebook.com/BinaryExpo.

Bucuresti, 10.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *