free download 78 travel guides written by experts

Veselin Milicici este noul CRM Manager al WIZZ Air

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est* l-a desemnat (începând din 1 aprilie) pe Veselin Milicici în poziția de CRM Manager, la sediul din Budapesta. Veselin Milicici s-a alăturat companiei acum 5 ani ca Regional Marketing Manager, iar acum se va ocupa de dezvoltarea sistemului CRM pentru întreaga rețea Wizz Air. Veselin va fi de asemenea responsabil pentru analize media și aplicații mobile.

"Ca Regional Marketing Manager am petrecut 5 ani extraordinari și plini de reușite. În acest timp am văzut cum Wizz Air a devenit cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și am acumulat experiență valoroasă în industria aeriană. Acum a venit timpul să fac un pas mai departe și să folosesc vasta experiență internațională pentru a dezvolta sistemul de Customer Relationship Management, un instrument important pentru o companie prezentă pe atât de multe piețe cum este Wizz Air” – a declarat Veselin Milicici, CRM Manager.

Veselin Milicici, un profesionist de origină română, s-a alăturat echipei Wizz Air în anul 2009 în calitate de Regional Marketing Manager, iar timp de 5 ani a fost responsabil de diferite piețe cum ar fi România, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Turcia, Lituania, Ucraina, Slovenia, Italia, Spania, Franța, Germania și Marea Britanie. În afara proiectelor specifice de marketing, Veselin a fost implicat sau a fost responsabil de proiecte la nivel corporate printre care analiză media, SEM, brand development marketing, finance și product management

În departamentul de marketing, el va fi înlocuit cu Ildiko Ancsan, un profesionist cu peste 8 ani de experiență în coordonarea proiectelor de marketing regional.

* Sursa:Innovata, pe baza capacității de locuri din orarul de zbor, pentru anul încheiat la 31 martie 2013 (FY 2013) și șase luni încheiate la 30 septembrie 2013 (H1 2014). 1.Europa Centrală și de Est este o regiune ce cuprinde Albania, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ucraina.

Bucuresti, 15.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *