free download 78 travel guides written by experts

Rogalski Damaschin Public Relations participa la cea mai mare reuniune

a agentiilor de PR independente din lume

Rogalski Damaschin PR participă în perioada 14 – 18 mai, la Hong Kong, la congresul anual al agenţiilor de PR independente membre PROI WorldWide (Public Relations Organization International), care reuneşte profesionişti din domeniul relaţiilor publice de pe şase continente.

Rogalski Damaschin PR este prima agenţie românească invitată la cel mai important eveniment al agenţiilor independente de PR din lume şi singura agenţie din rândul membrilor recenţi care a fost invitată să prezinte două studii de caz. Primul studiu de caz descrie campania de advocacy.

“Coaliţia pentru o Nouă Prevenţie 2013”, iar cel de-al doilea prezintă rebrandingul prin care agenţia a trecut în primăvara anului 2013, proces care s-a bucurat de succes şi recunoaştere pe plan local odată cu obţinerea titlului de Agenţia Anului 2013, în cadrul competiţiei Romanian PR Award.

“Este o mare onoare pentru noi ca, la nici două luni de la aflierea la reţeaua PROI, să fim invitaţi ca speakeri la cea mai mare întâlnire anuală a agenţiilor de PR. Sunt foarte mândră că am ocazia să le povestesc colegilor care conduc agenţii de PR din întreaga lume două episoade importante din anul nostru 2013. Este dovada că PR-ul valoros nu are graniţe”, a declarat Eliza Rogalski, CEO şi fondator Rogaski Damaschin PR.

Subiectele dezbătute la Hong Kong ating mai multe segmente importante în orice afacere de PR, de la noi modele financiare şi integrarea strategiei digitale de comunicare în modelul de business până la tehnologii noi care vor fi în curând implementate în agenţiile de PR sau inovaţii experimentate de alte agenţii din lume, precum sistemul “Origami” de analiză a expertizei unei agenţii, sau sistemul PESO de raportare a rezultatelor şi analiză a succesului unei campanii de PR. De asemenea, discuţiile au atins şi segmentul recrutării oamenilor potriviţi pentru fiecare poziţie din agenţiile de PR şi strategii de atragere a noilor talente.

În luna martie a acestui an, Rogalski Damaschin a fost selectată să se alăture celei mai mari rețele de agenții independente de PR din lume după valoarea veniturilor nete generate – PROI WorldWide.

Bucuresti, 15.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *