free download 78 travel guides written by experts

Versiune noua Socrate+ ERP

BITSoftware a lansat versiunea 2011.11 a sistemului integrat de gestiune economică, Socrate+, care conţine peste 300 de îmbunătăţiri funcţionale şi tehnice, în special pentru companiile care activează în zona de servicii, distribuţie şi retail.

Socrate+ 2011.11 vine cu o funcţionalitate de „Proiecte” extrem de complexă, care permite companiilor care lucrează pe proiecte să planifice şi să urmărească execuţia din punct de vedere financiar a proiectelor pe oricare dintre fazele acestora. Planificarea financiară a unui proiect se poate face atât la nivel general, având drept bază datele cuprinse în contractul de servicii (durată, efort, cost cu resurse umane, venituri estimate, respectiv cheltuieli estimate cu furnizorii), cât şi detaliat: pe tipuri de resurse şi efortul estimat, pe rate de facturare client, furnizor, etc. Gradul de execuţie al unui proiect (efort, venituri, achiziţii, consum materiale planificate versus realizat) şi profitabilitatea acestuia sunt controlate în timp real, pe măsura derulării proiectului şi alocării documentelor primare proiectului sau fazei aferente. Planificarea în timp a fiecărei etape/acţiuni/resurse, înregistrarea efortului depus per acţiune, urmărirea gradului de execuţie a unei acţiuni sunt gestionate cu softuri specifice de Project Management, ce sunt integrate cu funcţionalitatea de „Proiecte” din Socrate+ 2011.11. Integrarea constă în faptul că sunt preluate automat în Socrate+ proiectele, resursele, tipurile de resurse şi pontajele înregistrate în aplicaţiile de project management, în acest moment fiind realizate integrări cu Microsoft Project Server şi Ceryx.

În plus, noua versiune a soluţiei ERP dezvoltată de BITSoftware permite ţinerea unei evidenţe clare a tuturor condiţiilor comerciale incluse în contractele încheiate de companii cu clienţii şi furnizorii (scadenţe, listă de preţuri agreată, anexe), condiţii care pot fi preluate în mod automat pe proiectele care se derulează în baza acestor contracte.

Socrate+ 2011.11 vine şi în sprijinul companiilor care activează în zona de distribuţie şi retail, punând la dispoziţia acestora mecanisme automate de tipărire etichete raft (preţ) de pe o recepţie, de generare coduri de bare interne şi de golire a gestiunilor în caz de transfer sau reorganizare. De asemenea, noua versiune a soluţiei ERP de la BITSoftware oferă posibilitatea stabilirii gradului de vandabilitate a unui produs în funcţie de furnizorul acestuia, permiţând vizualizarea stocurilor după furnizor în cazul aceluiaşi tip de articol provenit însă de la furnizori diferiţi.

Bucuresti, 30.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *