free download 78 travel guides written by experts

Wizz Air adauga Palma de Mallorca listei de destinatii disponibile din Bucuresti

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low fare – low cost din România şi din Europa Centrală şi de Est anunţă introducerea unei noi rute din Bucureşti către Palma de Mallorca (Spania), începând cu 23 iunie 2012.

Odată cu introducerea noului serviciu şi a celui către Verona, anunţat la începutul lunii, numărul de destinaţii Wizz Air disponibile din Bucureşti va ajunge la 21 vara viitoare. 

“Wizz Air estimează să transporte 1.5 milioane de pasageri din şi spre Bucureşti în 2011, ceea ce reflectă o creştere anuală importantă de 40%. Recentul anunţ de alocare a celei de-a şasea aeronave bazei din Bucureşti şi introducerea noilor rute anul viitor demonstrează angajamentul continuu al Wizz Ar pentru România şi pentru Bucureşti, capitala ţării” – a declarat John Stephenson, Vicepreşedinte Executiv Wizz Air.

Palma de Mallorca este capitala regiunii autonome a Insulelor Baleare şi una dintre cele mai atractive destinaţii de vară din Europa. Peste 10 milioane de turişti vizitează insula în fiecare an în căutare de soare, mare şi nisip. Zborurile Wizz Air vor fi operate iniţial de două ori de săptămână (luni şi vineri).

Biletele sunt disponibile la vânzare la wizzair.com. Tarifele pornesc de la 266 ron (un singur zbor, cu toate taxele incluse).

Bucuresti, 30.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *