free download 78 travel guides written by experts

Vedetele de la „Serifi de Romania” dorm in adaposturi improvizate pe malul Dunarii

Marți, 15 decembrie, de la 20.30, pe Antena 1

O nouă ediție, o nouă misiune, o nouă provocare pentru vedetele de la „Șerifi de România”. Trezite dis-de-dimineață de căpitanii din unitate, acestea află că urmează încă o misiune ce nu se anunță deloc prietenoasă. Concurenții merg pe malul Dunării, iar după încheierea exercițiilor care le testează forța, orientarea și rapiditatea trebuie să se organizeze și să-și construiască singuri adăpostul care le va ține de cald peste noapte. Obosiți, fără cele mai elementare condiții, cei rămași în cursa pentru marele premiu de 10.000 de euro trebuie să doarmă sub cerul liber, pe malul apei, să își construiască adăposturi improvizate care să îi apere de vânt sau țânțari. Cu umorul mereu la purtător, Giani încearcă să îndulcească atmosfera și recunoaște că abia așteaptă să doarmă cu trei fete. „Hai, veniți încoace pe rând, că ăsta o să fie sanctuarul”, glumește acesta. „Giani este foarte haios și plin de viață”, adaugă Raluca de la Bambi, „este un om bun și cei care nu-l cunosc își formează o părere greșită despre el.”

În timp ce fiecare se străduiește că încropească un loc unde să petreacă noaptea, Natalia mărturisește că cel mai mult îi lipsește dușul. „Am o problemă cu dușul. Pune-mă să dorm oriunde, la o adică, dar dă-mi măcar un furtun cu jet de apă. Disconfortul creat de faptul că erai transpirat, obosit… pe mine m-a dat peste cap”, a povestit ea epuizată.

Ediția de marți aduce la „Șerifi de România” încă două nume care se vor duela pentru un loc în etapa următoare, dar și o inundație la unitatea militară. Despre ce este vorba și cine pleacă acasă, marți, 15 decembrie, de la 20.30.

Bucuresti, 14.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *