metalshow

VIVA Credit si The Public Advisors se imprietenesc pentru 2016

The Public Advisors anunta intrarea in portofoliu a unui nou client din segmentul financiar-bancar: Viva Credit, prima companie din Romania specializata in Credite Pana la Salariu®. Campania de comunicare vizeaza intarirea pozitiei Viva Credit pe piata si sustinerea produselor si serviciilor companiei.

„Proiectul Viva Credit ne-a surprins si ne-a fermecat in acleasi timp. Nu ne asteptam ca o institutie financiar bancara sa fie atat de deschisa din punct de vedere al comunicarii si sa imbratiseze ideile creative pe care le-am propus. Pentru ca este un business 100% online, updated cu o cultura de companie exceptionala, centrata pe clientii sai, a fost o provocare si totodata o mare bucurie pentru noi inca din faza de brainstorming. Am avut un inceput tare bun cu ecouri pozitive si abia asteptam 2016 cand vom putea pune in practica marile idei de comunicare.”, spune Raluca Mihalachioiu, Managing Partner The Public Advisors.

Campania de comunicare creata pentru Viva Credit va sustine in 2016 obiectivele de marketing si de business ale institutiei financiare. Astfel, va cuprinde activitati de comunicare cu media, precum si cu comunitatile generate online si se va folosi de vectori de imagine care vor sustine promisiunea de brand Viva Credit. Per total, campania de comunicare 360 va transmite doua mesaje importante: valorile companiei si brandului Viva, precum si necesitatea unei atitudini responsabile in ceea ce priveste imprumuturile rapide. Primele luni ale campaniei de comunicare au avut in centru promisiunea ca Viva sustine prietenia si au promovat ideea ca brandul Viva credit intelege oamenii si relatiile dintre ei.

„Am hotarat ca la Viva lucrurile se fac altfel: de la modelul de business pana la tipul de comunicare, de la abordarea clientilor pana la mesajele pe care le transmitem. Aveam deci nevoie de o agentie de PR care sa inteleaga si sustina acest demers, sa ne ajute sa spunem cu adevarat povestea Viva in cele mai inedite moduri cu putinta. Din fericire, echipa de la The Public Advisors a fost pe aceeasi lungime de unda si ne-am dat seama repede ca vom avea un parteneriat grozav. Am avut deja un eveniment reusit impreuna, un preambul a ceea ce va urma in 2016”, adauga Ionut Stan, Director General Viva Credit.

Echipele care participa la proiectul de comunicare Viva Credit sunt formate din:
· Viva Credit: Ionut Stan (Director General), Eduard Popisteanu (Manager Marketing)
· The Public Advisors: Raluca Mihalachioiu (Managing Partner), Simona Dan (Managing Partner), Madalina Nastase (Group Account Manager).

Bucuresti, 14.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *