bucharest tech week 2021

Vedetele de la Hollywood sunt ironice!

MTV este cu ochii pe celebrităţile marcante ale vremurilor noastre

MTV a dedicat acest sfârşit de săptămână unei călătorii în lumea vedetelor hollywood-iene, în cadrul weekend-ului special MTV Movie Stars.  

Piesa de rezistenţă a weekend-ului tematic, este Hot Popcorn Greatest Movie Awards 2005, eveniment difuzat sâmbătă, 22 aprilie de la ora 14:30. Gala aduce în prim plan celebrităţile marcante din lumea filmului şi este deosebită faţă de altele de acest gen prin faptul că vedetele se amuză copios de unele replici sau roluri jucate în cariera lor. Jim Carey, Cameron Diaz sau Sharon Stone sunt doar câteva dintre vedetele ce vor face deliciul publicului.

MTV nu se opreşte aici cu surprizele pentru acest weekend! Povestea vieţii personale şi profesionale a Angelinei Jolie va fi dezvăluită sâmbătă de la ora 13:30 în emisiunea Diary of Angelina Jolie. De asemenea, Johnny Knoxville se va afla sub lupă duminică de la ora 12:30 în Diary of Johnny Knoxville, urmând ca de la ora 15:00 toată atenţia să fie îndreptată asupra lui Tom Cruise în emisiunea All Eyes on Tom Cruise.  

Realizări, decepţii şi multe situaţii comice ale vedetelor vor fi surprinse în acest weekend tematic, special creat de MTV, urmând tradiţia emisiunilor inedite cu care postul ne-a obişnuit deja!  

Despre MTV:
MTV reprezintă cel mai cunoscut post de televiziune care difuzează muzică 24h pe zi şi este un simbol universal, fiind ales în anul 2002, de Interbrand în cooperare cu Business Week, cel mai valoros interbrand media din întreaga întreaga lume.
 Lansat pe 15 iunie 2002, MTV Romania face parte din portofoliul celei mai importante reţele muzicale europene, MTV Networks Europe, care îşi difuzează programele în peste 146 milioane de locuinţe, din 52 de ţări din întreaga Europa.
MTV România este organizatorul unor evenimente de mare amploare, cu un puternic impact în industria muzicală din România, cum sunt gala premiilor anuale MTV Romanian Music Awards, MTV Live, şi are o implicare prosocială activă prin promovarea de dezbateri şi forumuri pe teme de interes general, concerte şi documentare cu caracter social.

Bucuresti, 20.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *