bucharest tech week 2021

BestJobs depaseste cifra de 700.000

de CV-uri inregistrate

BestJobs, site-ul numarul 1 in domeniul recrutarii online din Romania, marca inregistrata Neogen, anunta depasirea numarului de 700.000 de CV-uri inregistrate in baza de date, cifra record pe piata recrutarii online din Romania.

In numai un an, BestJobs a reusit dublarea numarului de CV-uri inregistrate pe site, realizare ce demonstreaza cresterea popularitatii site-ului si a recrutarii online in general.

Din cele 700,000 de CV-uri, cele mai populare categorii sunt:

1. Inginerie – 52.000 de CV-uri
2. Vanzari – 50.000 de CV-uri
3. Finante/Contabilitate – 48.000 de CV-uri
4. Software/Tehnologii – 40.000 de CV-uri
5. Marketing – 26.000 de CV-uri

Tendintele se regasesc si in numarul ofertelor de locuri de munca, acestea fiind domeniile cele mai solicitate. Fata de aceeasi perioada a anului trecut s-a inregistrat o crestere de peste 80% si a ofertei de locuri de munca disponibile.

Calin Fusu, director general Neogen, a declarat: `Cheia succesului Bestjobs nu este doar aria larga de oferte existente pe site, ci si vastul izvor de talente la care angajatorii pot avea acces prin intermediul Cv-urilor din baza de date BestJobs. Filtrele de cautare ajuta angajatorii sa gaseasca candidatii ideali pentru nevoile lor de recrutare.`

Piata recrutarii online a fost de circa 1 milion de euro in 2005 si se estimeaza a creste cu 50% anul acesta. BestJobs detine o pondere de aproximativ 65% din aceasta cifra.

Recrutarea online este eficienta nu doar din perspectiva costurilor si economiei de timp, dar si a recrutarii celor mai buni candidati. Site-uri ca BestJobs ajuta companiile sa isi dezvolte activitatea prin modalitatile de acces la angajatii ideali.

Despre Neogen

Infiintata in anul 2000, compania Neogen SA este lider regional pe piata serviciilor online (locuri de munca, anunturi de vanzare-cumparare si matrimoniale, jocuri, stiri, publicitate, hosting), cu peste 1 milion de utilizatori inregistrati in Romania si peste 400,000 in Bulgaria si Serbia.

Bucuresti, 20.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *