free download 78 travel guides written by experts

Vedetele Antenei 1, Andreea Berecleanu, Horia Brenciu si Stefan Banica, premiate la Celebrity Awards

2014

Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalului Observator al Antenei 1, a fost desemnată, miercuri, 21 mai, la gala Celebrity Awards 2014, „Cea mai stilată vedetă feminină”. De asemenea, Horia Brenciu, revenit de curând în familia Antenei 1, a primit două premii: “Transferul anului” și „Cel mai bun show live”, iar Ștefan Bănică, pe care din toamnă telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea în postura de jurat al megashow-ului X Factor, alte două premii: “Cel mai complex artist” și „Cea mai charismatică vedetă masculină”.

Model de rafinament și eleganță, frumoasa Andreea Berecleanu a fost aleasă de un juriu format din specialiști în jurnalism, business și organizare de evenimente, „Cea mai stilată vedetă feminină” a momentului, celelalte nominalizări pentru această categorie fiind Andreea Esca, Andreea Raicu, Laura Cosoi, Ana Ularu, Catrinel Menghia și Simona Pătruleasa. Premiul a fost anunțat de celebrul designer Mihai Albu.

Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!” i-a înmânat lui Horia Brenciu, primul premiu, pentru “Transferul anului” în televiziune. Juratul celui mai recent sezon “Te cunosc de undeva!” a ținut să precizeze că la fel de importante pe piața media, în ultimele luni, au fost transferul Serviciului Român de Comedie și cel al lui Ștefan Bănică, ambele la Antena 1. Cel de-al doilea premiu, pentru “Cel mai bun show live”, i-a fost înmânat lui Horia de către micuța Nicole Cherry, pe care Brenciu a îndrăgit-o la “Te cunosc de undeva!”.

Mihaela Călinoiu, redactor-șef Story, și Oana Sârbu i-au înmânat lui Ștefan Bănică cele două premii atribuite celebrului artist: “Cel mai complex artist”, respectiv „Cea mai charismatică vedetă masculină”. Artistul a glumit pe seama faptului că nu s-a gândit vreodată că poate fi și charismatic și complex în același timp și i-a invitat pe toți cei prezenți să-l urmărească din toamnă, la Antena 1, în ipostaza de jurat la X Factor.

Bucuresti, 22.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *