free download 78 travel guides written by experts

Relaxarea incepe alaturi de GMP Advertising si Ciucas

GMP Advertising aduce relaxarea în prim-planul celei mai recente campanii de imagine realizate pentru Ciucaş, berea favorită a naturii. Povestea spotului se construiește în jurul prieteniei şi al sentimentului de linişte şi relaxare, care se împletesc cu armonia naturii şi umorul degajat, noul slogan fiind „Să înceapă relaxarea!”

„Relaxarea este un element cheie în comunicarea din industria berii, iar Ciucaș are toate elementele necesare ca să ofere această promisiune: ingrediente naturale, Poiana Ciucaș, un cerb șugubăț și consumatori care se bucură de o bere în mijlocul naturii,” a spus Bogdan Răileanu, senior copywriter GMP.

Relaxarea a devenit astfel pasul următor firesc în platforma de comunicare Ciucaș. Campania a debutat în aprilie cu un spot TV care prezintă relaxarea ca pe un ritual necesar în viața consumatorului.

„Ciucaș a facut un pas natural în ceea ce privește comunicarea. Fiind deja consacrată drept berea care aduce natura mai aproape de consumatori, noua campanie de imagine subliniază un moment relevant și foarte plăcut din viața consumatorului: relaxarea. Noi suntem convinși că întotdeauna simți din plin relaxarea lângă o bere Ciucaș rece,” a declarat Victor Teioșanu, Brand Manager Ciucaș, Stejar și Azuga.

Noua campanie de imagine conține, pe lângă spotul TV, KV care va fi declinat în componente OOH, dar şi proiecte de special branding la metrou şi în cele mai importante oraşe din ţară.

Campania este realizată de GMP Advertising, iar spotul, regizat de Salomao Figueired, a fost produs în colaborare cu casa de producţie Saga şi casa de post-producţie Juice.

Din echipa GMP Advertising care a contribuit la acest proiect fac parte: Bogdan Răileanu – Senior Copywriter, Răzvan Raicu – Senior Art Director, Mihai Gongu – Creative Director, Alice Tătaru – Senior Strategic Planner, Simona Miron – Account Manager, Catrinel Manolescu – Account Director, George Toader – AV Producer, Ioana Stangacilovic – AV Producer.

Echipa Ciucaş este formată din: Ştefan Teodorescu – Group Brand Manager, Victor Teioşanu – Brand Manager şi Ioana Toderică – Junior Brand Manager.

Bucuresti, 22.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *