metalshow

Vara asta se poarta Ferrari!

Fii cool cu haine şi accesorii marca Ferrari aduse pentru prima dată în România

Roşu Ferrari iese de pe şosele şi intră pe plajă şi printre sporturile de vară preferate. Costume de baie pentru fete, shorturi pentru băieţi, tricouri si rochiţe de plajă, placă de surf, toate îi aşteaptă pe fanii Ferrari care iubesc marea în magazinul de pe Calea Victoriei. Produse din materiale de calitate, hainele şi accesoriile de vară de la Ferrari te invită să-ţi petreci cu ele o vacanţa confortabilă şi cu stil.

Mai multe tipuri de bermude pentru băieţi, trei modele de costume de baie pentru doamne şi domnişoare, rochiţe si papuci de plajă, prosoape, şepci şi ochelari de soare sunt gata pregătite pe rafturile Ferrari Store pentru cei care iubesc ţinutele stylish chiar şi atunci cand merg la plajă sau la piscină. Nu au fost uitaţi fetiţele şi băieţeii! Şi pentru aceştia au fost special create costume de baie roz şi bermude de plajă roşu Ferrari.

Pentru cei cărora le place adrenalina, placa de surf Ferrari Scuderia Spider poate fi o alternativă pentru distracţia la mare. Placa este realizată din poliuretan, cu fibră de sticlă şi răşini şi este echipată cu înotătoare învelite în fibră de carbon. Realizată în numai 499 unităţi, pentru a se potrivi cu numărul unităţilor produse din maşina care îi dă numele, placa poate fi în acelaţi timp şi o piesă de colecţie pentru iubitorii brandului Ferrari.

Fanii Ferrari se mai pot distra şi skateboard-ul Challange Stradale. Acesta este fabricat din şapte straturi de arţar Canadian iar banda Grip de pe suprafaţa superioară (cu logo-ul Ferrari) este acoperită cu un material anti-alunecare. Un finisaj roşu Ferrari, tricolorul Italian, logo-ul Caluţul Cabrat împodobesc partea inferioară. Skateboard-ul are, de asemenea, roţi turnate negre, personalizate din poliuretan, cu o dungă roşie. Skateboard-ul Ferrari vine într-o husă roşie, elegantă. Preţul lui: 559 RON.

Pantofi de vară, mocasinii Tod’s se pot găsi numai la Ferrari Store de pe Calea Victoriei. Forza Rossa este singurul importator oficial de Tod’s din România.

Hainele, accesoriile, machetele si celelalte produse îndrăgite de fanii Ferrari se regăsesc în magazin la preţul vechi, calculate la un TVA de 19%. Fanii pot face o vizită la magazinul de pe Calea Victoriei sau, mai simplu, pot accesa direct www.ferraristore.ro.

Bucuresti, 12.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *