Baby Boom Show Virtual

Managerii Diviziei Steelcord Pirelli, impreuna pentru copiii

din Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

25 de manageri ai Diviziei Steelcord Pirelli s-au implicat într-un proiect adresat Secţiei de Recuperare Neuromotorie din cadrul Spitalului Judeţean Slatina

Proiectul este dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 şi 10 ani ce urmează tratamentul în regim de internare permanentă sau internare de zi, în cadrul unuia dintre cele mai importante centre de recuperare neuromotorie din sudul României.

Prin această iniţiativă a fost complet transformată imaginea secţiei de recuperare neuromotorie pentru copii.

25 de manageri ai Diviziei Steelcord Pirelli au fost implicaţi timp de 2 zile într-un ambiţios proiect dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 şi 10 ani internaţi în regim de zi sau permanent. La inaugurarea secţiei de recuperare neuromotorie pediatrică din cadrul Spitalului Judeţean Slatina au participat: Prefectul Judeţului Olt, Leonid Moisiu, Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu, Primarul Municipiului Slatina Darius Vâlcov, Managerul Spitalului Slatina, Constantin Nicu Vladu, Directorul medical Romeo Stănculescu, alţi reprezentanţi ai Spitalului Slatina, managerii Diviziei Steelcord, reprezentanţii Pirelli Tyres România.

În cele doua zile a fost înlocuit mobilierul, montată aparatura medicală, refăcută sala de mese şi împodobiţi pereţii cu personaje din lumea poveştilor.

Întreaga iniţiativă este susţinută de Grupul Pirelli, care din anul 2008 desfăşoară în cadrul spitalului un important proiect de colaborare prin care se oferă cursuri de formare profesională pentru personalul medical în cadrul Spitalului Niguarda din Milano.

Aceste proiecte fac parte din activităţile sociale susţinute de Pirelli în cadrul comunităţii din Slatina, unde Grupul a realizat un important Pol Industrial dedicat producţiei de anvelope high performance pentru piaţa Europei centrale, realizând totodată o importantă producţie de cord metalic în cadrul fabricii Cord România.

“Responsabilitatea socială este parte integrantă a strategiei Grupului Pirelli, iar divizia Cord este la fel de motivată să ofere un mic sprijin concret Slatinei”, a declarat Carlo Costa director General Divizia Steelcord.

“Această experienţă a evidenţiat orientarea societăţii Steelcord din Pirelli către responsabilitatea socială şi împărtăşirea valorilor de zi cu zi ce trebuie oferită propriilor angajaţi” a declarat Marina Stroder, reprezentat Impact, societate specializată în dezvoltarea leadership-ului şi a teamworking-ului.

"Pentru Pirelli este importantă integrarea în realitatea locală şi tocmai de aceea am ales să susţinem această iniţiatiă în cadrul spitalului slătinean”, a declarat Fabrizio Filippucci, Director General Cord România. “Suntem foarte multumiţi de rezultatele obţinute în cadrul Proiectului, atât din punct de vedere al metodei folosite pentru acest teambuilding adresat managerilor noştri, cât şi pentru transformările reuşite în cadrul secţiei de recuperare neuromotorie din Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.”

Bucuresti, 12.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *