metalshow

Vara asta „Ai verde la ceai”, cu Lipton Ice Tea și Antonia

Brandul lansează un nou sortiment de ceai și o campanie de informare despre beneficiile acestuia

Lipton Ice Tea lansează campania educațională “Ai verde la ceai”, împreună cu un nou sortiment de Ice Tea pe bază de ceai verde – Lipton Green Ice Tea Mint Lime. Prin noua campanie, Lipton își propune să evidențieze faptul că într-o sticlă de Ice Tea găsim 3 ingrediente esențiale: ceai + apa + fructe.

În plus, campania Lipton prezintă beneficiile consumului de ceai și invită consumatorii să descopere că Ice Tea-ul este un produs răcoritor și delicios, ce poate fi savurat în diverse combinații sau momente ale zilei.


În prim plan în acest an este ceaiul verde, cu un gust deosebit și aromat, perfect pentru o zi caldă de vară. Pentru a oferi consumatorilor diversitate, noua aromă Lipton Green Ice Tea Mint Lime aduce un amestec savuros de ceai verde, lime și mentă, îndulcit parțial cu stevia, un îndulcitor 100% natural.  Astfel, noul sortiment are un conținut caloric scăzut, de numai 48 kcal/250 ml. Prima băutură răcoritoare cu stevia din România a fost lansată tot de Lipton Ice Tea, în 2012, aducând astfel pe piață o opțiune cu o cantitate redusă de zahăr.

Antonia continuă și anul acesta colaborarea cu Lipton Ice Tea, spunând împreună povestea ceaiului pentru al doilea an consecutiv. Antonia va fi protagonista spotului TV Lipton și le va vorbi fanilor despre ingredientele și beneficiile ceaiului rece. Pentru mai multe surprize pe parcursul verii, urmăriti pagina de Facebook a Antoniei și pagina de Facebook Lipton Ice Tea.


“În 2015, am demarat campania educațională „Ce-ai în ceai”, pentru a informa consumatorii despre ce conține cu adevărat ceaiul rece. Am fost plăcut surprinși de interesul lor pentru această categorie. De aceea, ne-am gândit să vorbim despre beneficiile ceaiului și în 2016, dar dintr-o nouă perspectivă, având ceaiul verde ca personaj central. Cu un gust răcoritor și delicios, Lipton Green Ice Tea și noul sortiment Lipton Green Ice Tea Mint Lime sunt vedetele acestei veri și preferatele noastre”, spune Dana Iordache, Regional Marketing Manager Lipton.

Campania „Ai verde la ceai” a demarat printr-un atelier dedicat ceaiului rece, realizat de Lipton Ice Tea pentru fanii de pe pagina de Facebook. Aceștia au aflat informații în exclusivitate despre noua campanie Lipton, au încercat noul sortiment și au realizat propria rețetă de ice tea.

Pentru mai multe detalii despre noua campanie Lipton și surprizele pregătite pentru această vară, urmăriți pagina de Facebook Lipton Ice Tea, pagina de Facebook a Antoniei și blogurile partenere: www.andreeapatrascu.ro, crazymothercooker.blogspot.ro, www.tedoo.ro, www.sufletpentruhrana.ro, www.youtube.com/user/10Lucruri, www.adrianasandru.ro și www.mazilique.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *