metalshow

VAMA in concert pe terasa Fabrica pe 22 iulie

Vineri, 22 iulie de la ora 21:00 fix, fix, BestMusic Live Concerts te invita la Fabrica pe terasa in aer liber sa traiesti o noua experienta alaturi de trupa ta preferata, VAMA ! Pregatiti-va de multe surprize si veniti la timp ! Nici nu stiti ce va asteapta ­čÖé

Un concert VAMA este o experien┼ú─â special─â. Trupa ┼či-a obisnuit publicul cu spectacole ├«n care contopirea artelor este fireasc─â. Astfel, efectul generat de muzic─â, poezie, dans ┼či actorie este dublat de jocuri de lumini ┼či imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traie┼čte, vibreaz─â ┼či iube┼čte!


Biletele pentru showul VAMA se g─âsesc ├«n format electronic pe┬áwww.iabilet.ro,┬á├«n re┼úeaua fizic─â iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX, re┼úeaua de magazine Say ÔÇô partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toat─â ┼úara), la Hard Rock Cafe dar ┼či in ziua concertului la intrare.

În presale, biletele au următoarele preţuri:
– 90 de lei, cu loc la mas─â, (doar 100 de locuri)
– 55 de lei, f─âr─â loc, ├«n fa┼úa scenei.

Terasa Fabrica – Str. 11 iunie nr 50

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *