free download 78 travel guides written by experts

Vali Vijelie si Silvia Dumitrescu si-au gasit masinile distruse complet intr-o parcare din Bucuresti

Vezi cum au reacţionat vedetele marţi, de la 20.15, într-o nouă ediţie a emisiunii “Plasa de stele”!

Vali Vijelie şi Silvia Dumitrescu au trecut recent prin momente de disperare! Cei doi şi-au lăsat maşinile într-o parcare din Bucureşti, însă, la întoarcere, au descoperit că automobilele fuseseră compactate fără ştirea lor. Vedetele au intrat într-un conflict de proporţii cu şeful echipei de compactare, care a fost bruscat de Vali Vijelie şi lovit în repetate rânduri cu poşeta de Silvia Dumitrescu. Vezi cum au ajuns vedetele în această situaţie, marţi, de la 20.15, la “Plasa de stele”!

Vali Vijelie şi Silvia Dumitrescu au căzut în aceeaşi plasa întinsă de maestrul farselor, Dan Negru! Mergând la o întâlnire într-un magazin, Vali în căutare de materiale de construcţii, iar Silvia de recuzită pentru un viitor concert, cei doi şi-au parcat maşinile cu ajutorul angajaţilor respectivului spaţiu comercial. Nimic neobişnuit până în acest moment, însă cât timp au stat vedetele la întâlnire, echipa emisiunii “Plasa de stele” a transformat parcarea într-un loc de compactat maşini. Astfel, în parcare a apărut un afiş în care se preciza că spaţiul este rezervat de luni până vineri pentru aceste operaţiuni, iar lângă el, maşini gata compactate şi un utilaj imens cu care era realizată întreaga procedură.

În momentul în care au ieşit de la întâlnire, protagoniştii farsei lui Dan Negru a fost nevoiţi să îşi caute maşinile prin parcarea magazinului, spre marea lor disperare. Ceea ce nu ştiau însă, era faptul că echipa emisiunii avusese grijă să le ridice cu ajutorul unei platforme şi să le mute în apropierea magazinului. Maşinile au fost înlocuite cu alte două automobile, gata compactate, iar cheia pentru ca totul să fie plauzibil au fost numerele de înmatriculare identice.

Când au realizat ce s-a întâmplat, cei doi au pornit un scandal de proporţii, Vali Vijelie pierzându-şi controlul şi bruscându-l pe şeful echipei de compactare, actor al emisiunii în realitate, iar Silvia Dumitrescu, lovindu-l în repetate rânduri cu poşeta.

Marţi, de la 20.15, telespectatorii vor descoperi cum a evoluat această farsă de senzaţie şi ce alte surprize le-a mai pregătit Dan Negru, într-o nouă ediţie a emisiunii “Plasa de stele”.

Bucuresti, 06.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *