free download 78 travel guides written by experts

Antena 1 a fost pe primul loc in preferintele romanilor si la cea de-a doua gala live X Factor

Telespectatorii îşi pot vota în continuare preferaţii

Muzica artiştilor români a rãsunat asearã la Antena 1. Cea de-a doua gala live X Factor s-a impus detaşat pe primul loc în clasamentul de audienţã, atât la nivelul targetului all urban, cât şi la nivelul targetului comercial al Antenei 1. Cei 11 concurenţi ramaşi în show au strãlucit din nou într-un decor spectaculos, pe cea mai mare scenã de sticlã din România. Telespectatorii îşi pot vota astãzi toatã ziua preferaţii, iar în aceastã searã vom afla care este concurentul X Factor care va pãrãsi competiţia în aceastã sãptãmânã. Tot astã seara, telespectatorii se vor întâlni cu Voltaj.}

„Fabricat în Romãnia” a fost tema celei de-a doua gale live X Factor, o galã care a fãcut ca muzica artiştilor români din toate timpurile sã rãsune pe cea mai mare scenã de sticlã din România, în interpretarea concurenţilor X Factor. Melodii precum „Dincolo de nori”, „Bani vorbesc”, „Mai frumoasã” sau, mai recente, „Marionette”, „Azi vii, mâine pleci”, „Daca dragostea dispare” au fãcut deliciul telespectatorilor pentru care Antena 1 a fost pe primul loc în preferinţe. Asearã X Factor a condus clasamentul de audienţã la nivelul targetului 15-54 urban cu 18.2 procente share şi 6 puncte de rating, în vreme ce principalul competitor, Pro Tv, a înregistrat în caelaşi interval doar 16.4% cotã de piaţã şi 5.4 rating. Pe locul al treilea, la nivelul aceluiaşi target, s-a situat Prima Tv cu 7.4% share şi 2.4% audienţã medie.

Si la nivel urban, X Factor a fost cel mai urmãrit program al serii. O medie de 661.000 de telespectatori au privit asearã programul Antenei 1, în vreme ce doar 496.000 au urmãrit Pro Tv. In minutul de aur 20.55, X Factor a fost urmãrit de aproape un milion de telespectatori din mediul urban, un numãr aproape dublu decât al celor care, la aceeaşi orã, urmãreau programul postului Pro Tv.

Voci extraordinare şi coregrafii pe mãsura pieselor alese de cei trei mentori–juraţi, costume spectaculoase, demne de artişti internaţionali, glume marca Rãzvan şi Dani, dar şi multe momente tensionate, acestea au fost coorodonatele galei live X Factor difuzatã asearã de Antena 1. Nu puţine au fost momentele în care juraţii-mentori nu au cãzut de acord asupra pãrerilor despre prestaţiile concurenţilor sau despre cât de inspirate au fost sau nu coregrafia ori alegerea melodiilor din concurs. De aceastã datã însã, nu doar Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînã au un cuvânt de spus. Publicul îşi poate vota favoriţii şi îi poate salva de la eliminare.

Începând de săptămâna trecutã, cei mai buni 12 concurenţi ai supershowului X Factor au intrat într-o luptă dură, la finalul căreia doar unul dintre ei va pleca acasă cu titlul de câştigător al emisiunii şi, bineînţeles, cu marele premiu de 200.000 de euro oferit de Orange. Dacã pânã acum, cei trei juraţi erau singurii care alegeau cine meritã sã rãmânã în competiţie şi cine sã meargã mai departe, de acum existã un al patrulea decident: publicul.

Incã de asearã telespectatorii îşi pot vota favoriţii trimiţând un sms cu numele lor la numãrul 1313. O pot face în continuare şi astãzi, urmând ca în acestã searã, în direct, de la 21. 45, sa fie anunţat numele celui care va pãrãsi competiţia. Dacã cei de acasã au mai mulţi preferaţi, îi pot vota pe fiecare. Detalii despre cum pot vota, telespectatorii pot gãsi pe site­-ul competiţiei, în secţiunea finalişti: //xfactor.a1.ro/finalisti.

Tot în aceastã searã, telespectatorii se vor întâlni cu trupa Voltaj, una dintre cele mai durabile şi populare formaţii din România. Cãlin Goia şi colegii lui vor cânta melodia care a devenit imnul unei generaţii, „20”, dar şi cea mai recentã piesã a lor.

Andrei Leonte, Irina Florea, Nicolae Ovidiu Nae – Mawgly, Antonia Filip (Mentor: Mihai Morar), Diana Hetea, Iulian Vasile, Alin Văduva (Mentor: Adrian Sînă), T&L, Refresh, X treme, Duo Voice (Mentor: Paula Seling) sunt cei care au rãmas în cursa pentru marele premiu. Pentru mulţi dintre ei X Factor este prima lor şansă de a cânta pe o scenă, în faţa unui public. Pentru toti însă, galele live sunt prima confruntare cu un spectacol de o asemenea anvergură.

Cum vor evolua în continuare concurenţii, cine va rămâne în concurs şi cine va fi eliminat, telespectatorii vor descoperi sâmbăta şi duminica aceasta la X Factor!

Sursa:GfK Romania S.R.L.

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1

Analiza este facuta pe targeturile 15-54 urban si all urban

Perioada 5 noiembrie 2011

Bucuresti, 06.11.2011

{mosloadposition user9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *