metalshow

Valeu, muica! Doi olteni la „O data-n viata”

Pe 23 octombrie, Constantin Enceanu şi Petrică Mâţu Stoian se întrec în luptă dreaptă, în emisiunea găzduită de Iuliana Tudor, difuzată la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.

Iubitorii de folclor – dar nu numai ei – şi-au rezervat, cu siguranţă, seara de 23 octombrie, pentru întâlnirea cu Iuliana Tudor şi invitaţii săi la O dată-n viaţă. În cea de-a doua ediţie a noului sezon al emisiunii, vedeta TVR a pregătit noi probe cu care îşi provoacă invitaţii. O dată-n viaţă poate fi urmărită, ca de obicei, vineri seara, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

În ediţia din 23 octombrie, telespectatorii TVR 1 vor vedea cum se descurcă în faţa provocărilor O dată-n viaţă doi dintre cei mai apreciaţi interpreţi de muzică populară ai Olteniei: Constantin Enceanu şi Petrică Mâţu Stoian. Cei doi artişti beneficiază de suportul unor echipe de profesionişti: Orchestra şi Ansamblul Doina Gorjului fac echipă cu Petrică Mâţu Stoian, iar lui Constantin Enceanu i se alătură Orchestra Naţională Valahia, dirijor Marius Zorilă şi Ansamblul Maria Tănase. Invitaţii speciali ai serii sunt Nicola, Marcel Pavel, Natasa Raab şi Magda Catone, iar trupa de balet Iuno Dance îşi propune să ridice în picioare nu doar publicul din platou, ci şi pe cei din faţa micilor ecrane.

În noul sezon, show-ul O dată-n viaţă este construit în jurul a două vedete din folclorul românesc. Cei doi concurenţi se lansează într-o competiţie artistică, trăind, poate o dată-n viaţă, experienţe inedite: cântă alte genuri muzicale, din repertoriul românesc sau internaţional, dansează vals, tango sau rock‘n roll, susţin duete în premieră cu artişti din alte zone muzicale, joacă scenete, gătesc reţete tradiţionale din zona natală, prezintă texte satirice la adresa celuilalt invitat, piese din alte zone etnofolclorice etc. Fiecare vedetă vine în emisiune alături de un ansamblu profesionist reprezentativ şi de orchestra acestuia. Componenta socială se păstrează şi în acest sezon, astfel că cei doi invitaţi pledează pentru un caz social propus de ei sau de echipa O dată-n viaţă. Floarea şi Gheorghe, cunoscuţii actori Maria Buză şi Marius Rizea, sunt în continuare responsabili cu zâmbetele – şi, de ce nu, hohotele de râs – ale telespectatorilor şi publicului din studio, în fiecare ediţie.

O dată-n viaţă este unul dintre cele mai îndrăgite programe ale TVR, gândit de regretatul Titus Munteanu. Emisiunea poate fi urmărită vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Bucuresti, 22.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *