free download 78 travel guides written by experts

MedLife continua deschiderile de noi unitati la nivel national

si inaugureaza prima hyperclinica din portofoliu in Cluj-Napoca

Începând cu anul viitor, clinica va oferi și servicii medicale în regim de spitalizare de zi

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, continuă seria de noi unități inaugurate în acest an și deschide la Cluj-Napoca prima hyperclinică din portofoliul companiei.

Hyperclinica MedLife Cluj-Napoca este cea mai mare clinică privată din oraș și pune la dispoziția clujenilor servicii integrate de ambulator, imagistică și laborator, într-un singur loc.

Noua unitate este rezultatul unei investiții de 800.000 de euro și oferă pacienților consultații și investigații pentru 24 de specialități medicale, printre care: cardiologie, chirurgie generală și estetică, dermatologie și estetică medicală, ecografie, gastroenterologie, imagistică medicală, oftalmologie, ORL, ortopedie, pediatrie, urologie. Echipa medicală este formată din peste 60 de medici și personal de suport.

„Am intrat pe piața din Cluj-Napoca în 2008, odată cu deschiderea unui laborator de analize și a unui centru de medicina muncii. În cei șapte ani de activitate am adunat, doar la Cluj, peste jumătate de milion de clienți care ne-au pășit pragul și care au realizat aproximativ 2 milioane de analize, respectiv o medie de 5.200 de analize pe zi. În plus, prin intermediul centrului de medicina muncii am deservit anual peste 8.000 de abonați pentru cele 400 de companii partenere. Credem că am acumulat suficientă expertiză pentru a trece la următorul pas, deschiderea unei clinici de mari dimensiuni – hyperclinica MedLife Cluj. Odată cu deschiderea acestei noi unități, devenim primul operator medical care pune la dispoziția clujenilor soluții medicale integrate, ambulator, imagistică și laborator, sub un singur acoperiș, astfel încât aceștia să nu fie nevoiți să facă drumuri în plus pentru investigații. În perspectivă, dorim să extindem serviciile de la Cluj cu investigații și tratamente în regim de spitalizare de zi”, a spus Mihai Marcu, Președinte al Consiliului de Administrație MedLife.

Hyperclinica MedLife Cluj se întinde pe o suprafață de 1.800 de metri pătrați, dispusă pe patru niveluri, ce include 22 de cabinete medicale destinate investigațiilor clinice și paraclinice, acestea din urmă putând fi accesate în clinică și pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Unitatea include un departament specializat de pediatrie, unde cei mai mici pacienți beneficiază de servicii de cardiologie, chirurgie ortopedică, ecografie, neuropsihiatrie și chirurgie. Divizia de imagistică include ecografe performante, ce oferă o acuratețe deosebită a diagnosticului, turn de endoscopie și un computer tomograf (CT) de ultimă generație, care poate fi utilizat atât pentru copii, cât și pentru adulți. În plus, clinica dispune și de o sală modernă de mici intervenții chirurgicale.

Hyperclinica MedLife Cluj-Napoca este situată pe strada Calea Moților nr. 32 și funcționează de luni până vineri între orele 07:00 și 21:00 și sâmbăta, între orele 08:00 și 15:00. Pentru informații și programări, pacienții pot accesa numărul de call center 0264/960.

MedLife a intrat pe piața din Cluj în anul 2008, odată cu deschiderea laboratorului din Cluj-Napoca, prima unitate din rețeaua de laboratoare MedLife deschise la nivel local. Serviciilor de laborator i se alătură, de acum, și o clinică de mari dimensiuni, ce oferă pacienților acces la toate specialitățile medicale, în aceași loc. Clujul este unul dintre cele mai importante centre de business în activitatea MedLife, în prezent, compania deservind aici un număr de peste 500 de pacienți zilnic.

MedLife a deschis prima hyperclinică în 2004, iar la ora actuală compania deține 15 astfel de unități în București, Arad, Timișoara, Galați, Iași, Constanța, Craiova, Brașov și Cluj. În 2016, MedLife intenționează să extindă lanțul de hyperclinici cu alte 4 unități noi.

Bucuresti, 22.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *