free download 78 travel guides written by experts

Vacante gratis pentru copii

Ziua de 1 Iunie a fost un nou prilej de bucurie pentru copiii clujeni care au participat la sărbătoarea organizată în Parcul Central cu această ocazie. Concursuri, antren, animaţie şi multă bucurie au fost caracteristicile unei zile în care şi cei mici şi cei mari s-au bucurat de cadourile primite. Şi cum vacanţa bate la uşă, Best Reisen a oferit premiul cel mare al zilei: un sejur gratuit pentru un copil învingător şi cei doi părinţi ai săi, la un club Dino cu servicii all-inclusive în Tunisia. Excursia, pentru care fericita familie nu va plăti nici un leu, include transport cu avionul din Cluj Napoca sau Bucureşti în funcţie de dorinţa călătorilor, transferuri de la aeroport la hotel şi retur, asistenţă turistică în limba română, 8 zile de cazare cu servicii de masă all-inclusive la unul dintre hotelurile  Dino Club şi toate taxele de aeroport, securitate şi rezervare.
„Anul acesta, parcă mai mult ca niciodată, timpul petrecut alături de familie este extrem de important, şi, de aceea, ne dorim ca toţi turiştii noştri să nu aibă nici o rezervă în a călători, indiferent de destinaţie, alături de copiii lor, aşa cum se întâmplă de altfel şi în vestul Europei. Ziua copiilor a fost o sărbătoare deosebită, cu atât mai mult cu cât Best Reisen promovează anul acesta vacanţele pentru familii în cluburi dedicate lor. Premiul oferit de firma noastră la evenimentul organizat de 1 Iunie în Parcul Central din Cluj Napoca este un pas pe drumul schimbării mentalităţilor de călătorie” a declarat Csaba Garamszegi, managerul Best Reisen.

„ Mai mult, cu Best Reisen toţi copiii sunt câştigători. În acest sens în luna iunie oferim mai multe soluţii de petrecere a vacanţei în Tunisia, la preţuri speciale pentru părinţi şi gratuit pentru copii, pentru cei mici urmând a fi achitate doar taxele de aeroport. Astfel, un sejur de o săptămână cu transport aerian direct din Bucureşti sau Cluj Napoca, transferuri aeroport – hotel – aeroport, 7 nopţi cazare cu servicii all-inclusive la un hotel de 3* cu Dino Club şi toate taxele incluse începe de la doar 319 Euro pentru un loc în cameră dublă, iar primul copil cu vârsta între 2 şi 16 ani beneficiază de toate serviciile turistice gratuit, achitând doar taxele de aeroport de 95 Euro şi taxa de rezervare de 5 Euro” a completat managerul Best Reisen.

 Acesta a concluzionat: „Toate ofertele de catalog sau last-minute pot fi consultate la oricare din agenţiile de turism acreditate sau pe internet. Clienţii vor descoperi aici şi cel mai mic preţ de pe piaţă pentru un sejur de o săptămână în Tunisia: doar 239 Euro cu toate taxele incluse pentru 7 nopţi cazare cu mic dejun şi cină la un hotel de trei stele, transport cu avionul direct din Bucureşti sau Cluj Napoca, transferuri şi asistenţă turistică la destinaţie în limba română. Binenţeles cei care vor decide să călătorească beneficiind de această ofertă împreună cu copiii, vor avea parte de aceeaşi gratuitate a serviciilor pentru primul copil de 2-12 ani, pentru acesta plătindu-se doar taxele de aeroport şi rezervare”.

Bucuresti, 04.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *