free download 78 travel guides written by experts

Descopera-ti si valorizeaza-ti potentialul

intellCompetitiv te invita sa participi la un program unic de training si coaching care sprijina autocunoasterea, transformarea, succesul si implinirea personala.

Valorizeaza puterea gandurilor, puterea cuvintelor si puterea prezentului pentru a-ti dezvolta un set de atitudini spirituale in relatia cu colaboratorii si apropiatii tai

Alege sa-ti cresti potentialul de jucator proactiv, agil si persuasiv, in scopul cresterii energiei personale si dinamizarii intregii tale vieti Training-urile de vacanta
“Fii jucator proactiv, agil si persuasiv”!
pentru manageri de succes si colaboratori premianti

Seria 1: 23-25 iunie 2008 (15% reducere pana pe 06.06)
Seria 2: 17-19 iulie 2008
Seria 3: 21-23 august 2008

     Olimp, Hotel Cocor

Din continutul programului sustinut de Vasile Paun si Marcel Raducu:
Afla cine esti si alege ceea ce doresti sa fii! Esti rezultatul tuturor alegerilor tale anterioare si iti generezi viitorul prin optiunile pe care la faci astazi. Afla ca succesul si implinirea sunt predictibile si daca vrei sa faci o schimbare de esenta in viata ta, fa-o acum!

Invata sa privesti lumea ta exterioara ca o oglindire a propriului tau interior! Cei din jurul tau sunt alaturi de tine pentru a-ti reflecta propria imagine. Deprinde studiul in oglinda ca sa afli cine esti acum si spre ceea ce te indrepti.

Schimba perspectiva! Ceea ce ai fost si ceea ce esti, ceea ce gandesti, ceea ce vezi si ceea ce auzi reprezinta punctele tale de vedere asupra realitatii. Invata jocul schimbarii punctelor de vedere si vei descoperi  un nou univers si noi sensuri de mers spre propria ta implinire.

Identifica-ti punctele tale tari! Talentele personale sunt masinile tale sport sau modelele tale comportamentale de succes. Remodeleaza universul tau personal pentru a-ti valorifica imensul potential de resurse.

Fii jucator proactiv, agil si persuasiv! Coboara din tribuna si intra in terenul de joc al vietii tale. Alege sa fii jucatorul de baza: creativ, sclipitor, genial, cel pentru care tribunele devin intotdeauna neincapatoare.

Mai multe detalii aici. 

Inscriere:
Pentru inscriere poti folosi una din urmatoarele variante:
–    Aplica online completand formularul de inscriere;
–    Scrie email la adresa lucia@intellcompetitiv.ro si anunta intentia ta de a participa;
–    Descarca formularul de inscriere de pe situl www.intelcompettitiv.ro , completeaza toate campurile si trimite prin fax la 021/2424-331.
La scurt timp dupa inscriere vei primi prin email o factura proforma cu detaliile de plata. Te rugam ca dupa efectuarea platii sa trimiti prin email sau prin fax la 021/2424-331 o copie a ordinului de plata vizat de banca. In ziua incasarii platii ti se va elibera factura fiscala si vei fi anuntat.

Bucuresti, 04.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *