free download 78 travel guides written by experts

Unui artist roman i se cer daune de 500.000 de euro pentru plagiat

Solistul unei îndrăgite formaţii româneşti este acuzat de plagiat şi i se cer daune în valoare de jumătate de million de euro. Arabul care îl acuză are probe temeinice şi vrea să mute cazul în Irak, unde o astfel de circumstanţă se pedepseşte cu lovirea cu pietre sau prin tăierea unei mâini. Cum s-a terminat toată această poveste de coşmar, telespectatorii Antena 1 vor putea afla de la Dan Negru marţi, de la 20:15, într-o nouă ediţie de colecţie Plasa de stele.

De curând, un arab furios a venit în România să îşi facă dreptate. Piesa pe care el a lansat-o în 1985, pe un disc de vinil, şi care este unul dintre “ever green-urile” lumii arabe, i-a fost furată de un artist de la noi, aşa că a venit să îşi facă dreptate.

Şi nu a venit singur, ci însoţit de avocaţii săi, care au adus cu ei probe temeinice pentru proces. Aceştia l-au informat pe artist că i-au fost intentate trei dosare: pentru plagiat, pentru daune morale, suma vehiculată fiind cea de 500.000 de euro şi, pe deasupra, au mai cerut şi strămutarea procesului în Irak, acolo unde un astfel de caz se pedepseşte cu lovirea cu pietre sau prin tăierea unei mâini. Cum s-a terminat toată această poveste de coşmar, telespectatorii Antena 1 vor putea afla de la Dan Negru marţi, de la 20:15, într-o nouă ediţie de colecţie Plasa de stele.

Bucuresti, 25.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *