free download 78 travel guides written by experts

Universal Channel – Recomandari din programul lunii februarie

Universal Channel vă prezintă cele mai grozave seriale din SUA şi din întreaga lume:

Seriale în premieră

Castle – Sezonul 3
Premieră: Din 14 februarie, în fiecare luni, de la 21:00

Al treilea sezon al acestui serial poliţist conţine mai multe cazuri noi ca oricând, căci scriitorul Richard Castle (Nathan Fillion) continuă să colaboreze cu detectivul Kate Beckett (Stana Katic) de la Poliţia din New York. Când relaţia lor devine complicată, Castle face eforturi să îndrepte lucrurile şi în acelaşi timp să scrie un nou bestseller. Alături de detectivii Javier Esposito (Jon Huertas) şi Kevin Ryan (Seamus Dever), Beckett şi Castle trebuie să îşi lase diferendele deoparte, pentru a investiga diverse cazuri misterioase de crimă comise în New York City.

Psych – Sezonul 3
Premieră: În fiecare luni, începând din 14 februarie, de la 22:00

James Roday joacă rolul lui Shawn Spencer, un consultant al poliţiei cu un simţ de observaţie atât de uimitor, încât poliţiştii au ajuns să creadă că ar avea capacităţi paranormale. Alături de Gus (Dulé Hill), cel care îi stă mereu alături, deşi fără prea multă tragere de inimă, Shawn îşi foloseşte personalitatea charismatică şi simţul observaţiei – şlefuit sub îndrumarea tatălui său, fost ofiţer de poliţie – pentru a-şi deschide propria firmă de detectivi particulari, oferindu-şi serviciile pentru a rezolva cazuri cărora poliţia nu reuşeşte să le dea de cap.

Seriale în premieră care continuă

Poarta Stelară, Univers – Sezonul 2
Premieră: În fiecare duminică, de la 21:00

Robert Carlyle joacă rolul Dr Nicholas Rush în acest spectaculos serial SF, semnat de aceeaşi echipă care a creat şi Poarta Stelară, Atlantis. Poarta Stelară, Univers urmăreşte o echipă de exploratori aflaţi la bordul unei nave spaţiale vechi, cu numele ‘Destiny’, care tocmai investiga al nouălea simbol al Porţii Stelare. Incapabil să mai controleze sistemele de navigare ale lui “Destiny”, echipajul trebuie să ducă mai întâi la bun sfârşit misiunea iniţială a navei concepute de civilizaţii străvechi, cu secole în urmă. Oamenii călătoresc astfel prin Univers, vizitând diverse alte civilizaţii şi întâlnind mereu prieteni noi şi duşmani periculoşi…

Imobiliare – Sezonul 3
Premieră: Câte două episoade în fiecare duminică, de la 12:10 (12.00 pe 20 februarie, 12.20 pe 27 februarie)

În treilea sezon al acestui program TV de tip “reality”, facem cunoştinţă cu Jeff Lewis, care îşi câştigă existenţa cumpărând case şi aranjându-le, pentru ca apoi să le vândă şi să obţină un profit. Derulată în lumea afacerilor imobiliare din Los Angeles, serialul studiază îndeaproape mecanismele interioare ale acestei industrii, în timp ce Jeff şi echipa sa transformă diverse case din “sordide” în “superbe”.

Filme în premieră în luna februarie

Clinica
Premieră: Pe 1 februarie, de la 22:50

Un poliţist intrat într-o clinică de recuperare după ce e martorul unei scene brutale află că alţi pacienţi ai clinicii sunt ucişi unul câte unul.

Ascensiunea lui Carlito
Premieră: Pe 5 februarie, de la 21:00

La sfârşitul anilor 1960 un portorican, un afro-american şi un italian se împrietenesc în închisoare. După eliberare devin lorzii heroinei din Harlem.

Partenerul meu tăcut
Premieră: Pe 10 februarie, de la 23:20

Un trăgător misterios îi determină pe doi antrenori de câini din cadrul Poliţiei Los Angeles să colaboreze, împotriva voinţei acestora.

Arta războiului
Premieră: Pe 15 februarie, de la 23:00

Un angajat al ONU, acuzat pe nedrept de uciderea unui ambasador chinez, trebuie să scape de FBI şi de gangsterii Triadei, pentru a afla adevărul.

La întâlnire cu ucigaşul
Premieră: Pe 17 februarie, de la 22:50

O avocată investighează moartea surorii sale, care se pare că a fost ucisă de un bărbat pe care îl cunoscuse printr-un website de întâlniri online.

Temperatura critică
Premieră: Pe 22 februarie, de la 22:50

Şoferul unui camion de îngheţată şi un angajat al unui magazin trebuie să protejeze o armă bio-chimică.

Knight Rider 2000
Premieră: Pe 24 februarie, de la 22:50

Într-un viitor în care criminalii sunt criogenaţi cât timp îşi execută sentinţa, mai multe crime îl readuc pe Michael Knight în lupta pentru dreptate.

Bucuresti, 12.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *