metalshow

UniCredit Tiriac Bank utilizeaza platforma INTUITEXT pentru training intern

Platforma de training online realizată de experţii INTUITEXT este utilizată de instituţii financiare de top – cele mai mari bănci din România, companii din asigurări şi din domeniul telecomunicatiilor.

INTUITEXT, divizia de software educaţional a Grupului Softwin, a finalizat proiectul de implementare a soluţiei INTUITEXT eLearning Suite în UniCredit Ţiriac Bank, în urma unui acord de colaborare semnat de cele două companii în aprilie 2007.

"Soluţia de eLearning realizată de INTUITEXT conferă avantaje superioare metodelor clasice de training şi testare a personalului prin faptul că informaţia ajunge foarte rapid şi în mod unitar în întreaga reţea a băncii. Am făcut această alegere privind, în primul rând, la calitatea tehnologiei oferite şi la experienţa câştigată de INTUITEXT pe piaţa românească", a declarat Delia Cismaru, Training Manager în UniCredit Ţiriac Bank.

“Instruirea cu ajutorul platformei INTUITEXT oferă atât UniCredit Tiriac Bank, cât şi angajaţilor săi posibilitatea de a accesa informaţiile oriunde şi oricând, indiferent că vorbim de sediul central sau de sucursalele din ţară. În plus, trainerii băncii pot adapta platforma în funcţie de obiectivele instruirii şi de nevoile angajaţilor”, a declarat Măriuca Talpeş, Director General INTUITEXT.

Proiectul de implementare a durat trei luni. La sfârşitul acestei perioade, personalul departamentului de Resurse Umane al UniCredit Tiriac Bank atinsese un nivel avansat de utilizare şi administrare a platformei eLearning INTUITEXT. De asemenea, specialiştii în training ai băncii şi-au dezvoltat abilităţile de a crea conţinut electronic pentru învăţare şi testare, prin folosirea celor mai cunoscute metode de menţinere a atenţiei, de motivare a cursanţilor şi de implicare a lor în dezvăluirea conceptelor noi.

Primul proiect de training online finalizat a constat în crearea unui curs introductiv de prezentare a valorilor descrise în Carta de Integritate a UniCredit Ţiriac Bank.

"Prin implementarea soluţiei eLearning de la INTUITEXT, o bancă de nivelul UniCredit Ţiriac Bank îşi poate rezolva rapid şi într-o manieră mult mai eficientă toate problemele de training ale angajaţilor din toate sucursalele. Accesul acestora la informaţii devine mult mai uşor, iar modulul de testare permite managerilor din Departamentul de Resurse Umane să verifice periodic pregătirea angajaţilor", a declarat Laura-Elena Duţă, Corporate eLearning Product Manager INTUITEXT.

Colaborarea dintre cele două companii va continua, experţii INTUITEXT contribuind în prezent la dezvoltarea de cursuri electronice pentru angajaţii băncii.

Bucuresti, 20.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *