metalshow

Castelul printesei de caramel

Eduard Tone
Tritonic Grup Editorial

Alex locuieste intr-o camera a unui caste. Are niste vecini interesanti – pe care ii descoperi incet incet. Virginia – cea care zambeste constant, Pimpi – cel ce ghiceste in chelii (cum face insa acest lucru aflati doar din carte) si pe ea, cea care i-a cucerit inima, dar cu care nu are curaj sa vorbeasca. Intr-o seara ii spune totusi cateva cuvinte. Iar in ziua urmatoare incepe aventura. O serie de intamplari in care se inlantuiesc aduceri aminte si personaje din trecut cu oameni din viata celor ce locuiesc in castel si tot felul de fiinte interesante (de la pitici la melcul cu puteri speciale, Rudolf).

O carte ce poate fi citita pe mai multe paliere – putand ramane la poveste in sine sau mergand mai departe in ideea de cautare a absolutului si nu numai. Ar fi pacat sa povestim cartea. Putem spune insa ca se citeste repede, ritmul alert si curiozitatea starnita permanent impingandu-te sa incerci sa afli cum se va termina povestea.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *