free download 78 travel guides written by experts

Un show pacatos, preferatul telespectatorilor de la miezul noptii

Acces Direct  şi Narcisa Sălbatică râmân în topul audienţelor
Un show păcătos a început săptămâna în forţă la Antena1. Emisiunea moderată de Dan Capatos s-a  impus aseară lider de audienţă la nivel urban. Pe primul loc în clasament s-au situat şi Acces Direct şi Narcisa Sălbatică.

Un show păcătos a bătut aseară programele concurenţei. Potrivit datelor furnizate de GFK România, Antena 1 a înregistrat în intervalul emisiunii lui Dan Capatos un rating mediu de 3.1 %şi o cotă de piaţă de 18.4 procente în rândul publicului din mediul urban. Pe locul al doilea s-a situat PRO TV cu 1.8% rating şi 10.5 % share, pentru ca cea de-a treia poziţie să îi revină postului OTV, care a înregistrat 1.6% audienţă medie şi 9.4% cotă de piaţă.

În fruntea audienţelor s-a situat ieri la nivelul publicului urban şi Acces Direct. Emisiunea moderată de Simona Gherghe a întrecut ştirile PRO TV 17 şi emisiunea Happy Hour, impunându-se în preferinţele telespectatorilor cu un rating mediu de 5.7% şi o cotă de piaţă de 18.6 %. Locul al doilea i-a revenit Pro Tv-ului, cele dou[ programe amintite reuşind să însumeze doar 4.9% audienţă medie şi 16.2% share. Pe locul al treilea, în intervalul de difuzare a emisiunii Acces Direct, s-a situat postul Kanal D, care a înregistrat în rândul aceluiaşi target 2.2% rating şi 7.1% share.

În minutul de aur 18.46, Antena 1 a fost urmărită de  901.000 de telespectatori din mediul urban, un număr aproape dublu faţă de cel al telespectatorilor care la aceeaşi oră îl urmăreau pe Cătălin Măruţa la Pro Tv.

Narcisa Sălbatică îşi confirmă statutul de serial românesc preferat al românilor . Telenovela difuzată de Antena 1 a fost şi aseară lider de piaţă în rândul telespectatorilor din mediul urban,  înregistrând   o audienţă medie de 5.2% şi 12.3 procente share.  Pe locul secund s-a aflat şi de această dată PRO TV cu  4.6% rating şi 10.8% share, locul al treilea fiind ocupat de Prima cu  3.8% audienţă medie şi 9% cotă de piaţă.
 
Sursa:GfK Romania S.R.L.           
Copyright:ARMADATA S.R.L.           
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1           
Analiza este facuta pe targetul all urban      
Perioada 28 martie 2011         

Bucuresti, 29.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *