Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Un rocker si un hip hopper fac echipa la X Factor

Vineri, 6 noiembrie, la Antena 1, de la ora 20.30

Ediția X Factor de vineri seară se mândrește cu apariții spectaculoase în fața celor trei jurați. Veniți din Galați, doi tineri care-și spun MC & Andrew vor să demonstreze că un rocker și un hip hopper pot face echipă bună pe scenă. Pe cât sunt de diferiți, atât ca înfățișare, cât și ca atitudine, cei doi tineri au ca pasiune comună muzica. Aceștia vor încerca să le demonstreze lui Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Deliei că o chitară se înțelege de minune cu versurile de rap. Dacă vor reuși aceștia să meargă mai departe, telespectatorii Antena 1 vor descoperi vinerea aceasta de la ora 20.30.

Tot în echipă vor alege să concureze vineri seara și două prietene foarte bune, care se prezintă sub numele Cats. Apariția lor va fi apreciată de juriu, dar voturile se dau în funcție de talent. Dacă cele două se completează la fel de bine pe scenă ca-n bucătărie, pentru că ambele spun că gătersc bine, vineri seara la Antena 1. Tot atunci, o serie de concurenți vor încerca să obțină cei trei DA cu mișcări și ritmuri semnate de legenda Michael Jackson.

Alex Plângu, supraviețuitorul de la Colectiv, vineri seara la X Factor

Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări vinerea aceasta și reprezentația de la audițiile X Factor a lui Alex Plângu, tânărul de 26 de ani care a supraviețuit incendiului de la clubul Colectiv. Cu o energie fantastică și mult umor, acesta i-a cucerit pe cei trei jurați cu atitudinea sa relaxată. A povestit că s-a apucat de muzică după ce o fostă prietenă i-a spus că nu are voce. S-a ambiționat însă foarte tare și s-a apucat de cântat, iar vinerea aceasta va interpreta în fața juriului melodia „Basul și cu toba mare” de la Vița de Vie.

Bucuresti, 05.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *