Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Asociatia Edulier lanseaza Campania Punga Alba cu Vise 2015

EdulierAsociaţia Edulier lansează Campania Punga Albă cu Vise, destinată strângerii de fonduri pentru cadourile de Crăciun ale copiilor din cadrul proiectului Edulier.

Aflată la a 3-a ediție, campania umanitară a adus zâmbetul pe fețele copiilor săraci din satele din jurul capitalei.

Anul acesta Edulier îți propune să ofere daruri pentru 491 de copilași cu vârste intre 1 și 16 ani, din peste 70 de familii aflate la limita sărăciei, din Corbeanca, Periș, Bălteni, Buriaș (IF), Ciocănari (DB), Ograda (IL), București, Daia (GR).

"Pentru ei, Crăciunul nu diferă de orice altă zi a anului: o cameră goală, un pat, haine sărăcăcioase și murdare, încălțări scâlciate și găurite, un biscuite, o coajă de pâine, o cană de ceai, câteva jucării stricate, păpuși cu fețele murdare de carioca ori nici măcar atât….

Avem nevoie de ajutorul vostru! Le putem dărui împreună un Crăciun de vis." a declarat Cristiana Ionescu, directorul și fondatorul organizației.

Dacă vrei să ajuți ăn această campanie, organizatorii au creat o modalitate simpla de a te implica și de a alege chiar tu cum vrei să faci asta.
Cum?

1. Inscrie-te ca spiriduș în campania Punga Albă cu Vise aici //bit.ly/1X1ZfDg. Vei găsi o modalitate variată de a te implica! Alege ce e mai potrivit pentru tine!

2. Dacă alegi să ajuți cu o Pungă Albă, umple-o cu vise: o jucărie nouă, ceva dulce și bun, fructe, o pereche de șosete groase de iarnă, o pijama călduroasă, o căciulă și mănuși de iarnă, un cozonac, o conservă, un compot, un bon de masă și exemplele pot continua!

Asociatia Edulier - Campania Punga Alba cu Vise 2015

3. Vrei să ajuți specific un copil? Cere-ne scrisoarea lui către Moșul, la ultima rubrică a formularului de înscriere.

După ce ai pus visele în Punga Albă, adu-o în ziua serbării de Crăciun, pe 18 decembrie 2015 de la ora 12.00. Punga se va întoarce la tine, cu gândurile copilului ajutat!
O banală pungă are puterea de a împlini vise! Doar acum! Avem nevoie de tine până cel mai târziu 10 decembrie 2015.

4. Dă mesajul nostru mai departe către prietenii tăi cu hashtag #PungaAlbacuVise.

Bucuresti, 05.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *