free download 78 travel guides written by experts

Un documentar emotionant, difuzat in cadrul campaniei “Premiile TVR Cultural”

Duminică, 13 noiembrie, de la ora 18.15, pe TVR Cultural şi TVR HD

Campania “Premiile TVR Cultural”, derulată în perioada 2 octombrie-22 aprilie, va difuza duminica aceasta, de la ora 18.15, cel de-al şaptelea documentar din cadrul programului. „Pictorul” este un film emoţionant despre un om care ne-ar putea oferi o lecţie de viaţă tuturor.

Vasile Popovici, în vârstă de 42 de ani, suferă de sindrom nevrogen spinal, fiind ţintuit în cărucior de la vârsta de 8 ani. Nu are mai mult de un metru înălţime şi chiar şi pentru a se muta de pe o parte pe alta are nevoie de ajutorul mamei sale, care i-a fost alături mereu. În ciuda acestor condiţii, Vasile a ales să se bucure de viaţă, să profite de talentul său. Aşa a ajuns să picteze, iar lucrările lui i-au uimit pe iubitorii de artă naivă şi pot fi văzute în colecţii particulare sau la muzee din Europa şi America.

Documentarul de duminica aceasta, difuzat simultan şi pe TVR HD, va putea fi votat după vizionare, trimiţând SMS cu cifra „7”, la numărul de telefon 1269.

Toate cele 30 de fillere pot fi votate de către telespectatori imediat după vizionare, marile câştigătoare din fiecare categorie – eveniment, asociaţii, respectiv oameni fiind desemnate anul viitor. Pentru procesul de votare, fiecare documentar are alocat un număr (1, 2, 3 etc. până la 30) care va putea fi trimis la numărul de SMS 1269. Cei de-acasă pot vota de câte ori doresc oricare dintre filmele difuzate. Costul unui SMS este de 0,89 Euro cu TVA inclus. Numărul poate fi apelat din orice reţea mobilă.

Detalii despre Campania „Premiile TVR Cultural” şi regulamentul complet de votare pot fi accesate la adresa: www.tvr.ro/premiiletvrcultural.

Bucuresti, 10.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *