free download 78 travel guides written by experts

Un cuplu de ingineri din Craiova a castigat o masina, la “Jumatatea mea stie!”

Sambata, 1 iunie, un cuplu din Craiova a plecat acasa cu super masina castigata la emisiunea “Jumatatea mea stie!”. Cristina si Liviu Moanta sunt doi ingineri care si-au incercat norocul saptamana trecuta in cadrul show-ului prezentat de Cove, la Kanal D. Estimarea justa a puterii partenerului i-a ajutat pe cei doi tineri sa iasa invingatori. Dupa ore in sir in care le-a fost testata forta si concentrarea, Liviu si Cristina au pus mana cheia autoturismului.

“Ne cunoastem de 10 ani, am devenit sot si sotie in urma cu doi ani, iar de cateva luni in viata noastra a aparut primul copil, un baietel in jurul caruia se invarte toata existenta noastra. Suntem cuplul perfect pentru ca ne completam, iar tot ce ne-am propus pana acum, am realizat. Cu siguranta vom castiga!”, a spus Liviu Moanta inainte de inceperea competitiei.

Taiatul unui bustean cu fierastraul sau mutatul paharelor, pline cu apa, cu ajutorul un pai, au fost probele pe care Cristina Moanta le-a trecut cu brio. Nici sotul ei nu s-a dat batut cand a aflat ca trebuie sa faca 14 repetari cu o haltera de 40 de kilograme in 60 de secunde sau sa arunce mingi de baschet la cos, toate pentru a demonstra ca formeaza cel mai sudat cuplu din tara.

Nu ratati, in fiecare sambata, de la ora 21.00, emisiunea “Jumatatea mea stie” prezentata de Cove, Ionut Iftimoaie si Andreea Tonciu, la Kanal D.

Bucuresti, 03.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *