free download 78 travel guides written by experts

Ultimul sezon din „Mesaje de dincolo” din martie numai la AXN

AXN, reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television, care difuzează seriale şi filme în şase ţări din Europa centrală şi în cinci ţări din regiunea adriatică, va difuza din luna martie ultimul sezon din serialul de succes Mesaje de dincolo, în premieră şi în exclusivitate.

Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) are un dar – ea poate comunica cu spirite sau fantome rămase pe pământ, care îi bântuie pe cei vii deoarece au treburi neterminate în lumea noastră, treburi care le împiedică să treacă “pe partea cealaltă” sau “să meargă spre lumină”. Ea este intermediar între fantome şi cei bântuiţi de acestea, acţiunile ei fiind uneori şocante, alteori emoţionante şi amuzante.

Jennifer Love Hewitt a apărut în multe filme dintre care amintim Heartbreakers, I Know What You Did Last Summer, I Still Know What You Did Last Summer, Can’t Hardly Wait, Garfield și The Tuxedo. A jucat în două pelicule independente, The Truth About Love și If Only, pe care le-a și produs. Hewitt a devenit cunoscută publicului de televiziune pentru rolul din multi-premiatul serial Party of Five. De asemenea, ea a apărut și în filmul, The Audrey Hepburn Story, creat special pentru televiziune.

Mesaje de dincolo este un serial american produs şi difuzat pentru prima data de televiziunea CBS în anul 2005. În serial, spiritele oamenilor decedaţi rămân pe pământ dacă au probleme nerezolvate şi devin astfel „spirite neîmpăcate“. După ce îşi îndeplinesc misiunea pe pământ, ele pot trece în lumină sau în întuneric, aceste două aspecte reprezentând unele dintre elementele cheie ale serialului. Distribuţia a cuprins în medie cinci personaje cu roluri majore, la care s-au adăugat unele cu apariţii episodice. În aproape fiecare episod apar unul sau două spirite care îi cer ajutorul Melindei Gordon. La sfârşitul primului sezon Andrea Marino (Aisha Tyler), cea mai bună prietenă a Melindei, moare din cauza unui accident aviatic. Cel de-al doilea sezon are în mare parte aceeaşi distribuţie a sezonului iniţial, căruia se alătură un personaj principal nou, Delia Banks (Camryn Manheim),un agent imobiliar cu care Melinda se împrieteneşte. În acelaşi sezon apare şi Rick Payne (Jay Mohr), un profesor universitar la colegiul Rockland care devine unul dintre personajele principale din cel de-al treilea sezon, devenind prieten bun cu Melinda pe care o ajută să treacă spiritele în lumea cealaltă. Chiar de la începutul sezonului patru, publicul îl cunoaşte pe Eli James, un personaj ciudat care are un dar asemănător: el poate auzi spiritele, dar nu le vede.

În ultimul sezon, Melinda naşte un băieţel care vede spirite, însă chiar şi după cinci ani, ea tot se va teme de blestemul zilei de naştere a bebeluşului. În timp ce încearcă să-i ofere lui Aiden o copilărie normală şi să-l ajute în înţelegerea darului pe care acesta îl are, Melinda duce o luptă cu o fantomă pentru viaţa copilului ei.

Din 16 martie, în fiecare miercuri, de la ora 22:00, Melinda Gordon vă aşteaptă cu ultimul sezon din Mesaje de dincolo în premieră şi în exclusivitate la AXN.

Bucuresti, 03.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *