free download 78 travel guides written by experts

Uite-l pe Mawgli la primul sau concert

Concurentul X Factor a cântat pe aceeaşi scenă cu Puya

Mihai Morar i-a făcut o surpriză extraordinară fostului său concurent de la X Factor, Ovidiu Nae, alias Mawgli. Juratul şi mentorul X Factor din a cărui categorie a făcut parte Ovidiu, până la eliminare, i-a organizat primul concert, chiar la două zile după ce a părăsit competiţia X Factor.

Mawgli a cântat aseară la una dintre cele mai tari petreceri studenţeşti şi a împărţit scena cu Puya.

Eliminat în gala de duminică, concurentul X Factor nu a avea nici cea mai mică bănuială despre ce avea să se întâmple mai departe. Mentorul său din concurs, Mihai Morar nu a vrut însă ca lucrurile să se oprească aici pentru concurentul său, aşa că nu a zăbovit deloc şi la nici două zile de la plecarea sa din show, i-a pregătit o surpriză de proporţii.

Invitaţ luni în emisiunea Simonei Gherghe alături de Mowgly, Mihai Morar i-a dezvăluit acestuia că va susţine primul său concert, pentru care va împărţi scena cu rapperul Puya, în cadrul uneia dintre cele mai tari petreceri studenţeşti. Astfel, Mawgli a cântat aseară pentru sute de studenţi la Balul Bobocilor organizat de una dintre cele mai importante facultăţi din Bucureşti.

Născut pentru scenă, Mawgli s-a simţit extraordinar în faţa publicului şi spera ca acesta să fie doar începutul. Fostul concurent X Factor a împărţit aseară aceeaşi scenă cu Puya, ceea ce l-a făcut să fie şi mai flatat de propunerea mentorului său. Mihai Morar promite că îl va spirijini în continuare pe fostul concurent X Factor şi va face tot posibilul ca visul acestuia de a avea o carieră de succes în industria muzicală să se împlinească, chiar dacă publicul şi Adrian Sînă au decis că trebuie să părăsească competiţia X Factor şi lupta pentru cel mai mare premiu din istoria show-urilor de gen din România, 200.000 de euro.

Bucuresti, 16.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *