free download 78 travel guides written by experts

Pedigree® si Whiskas®, prin intermediul campaniei “Ajuta! Animalele din adaposturi”, doneaza

23 de tone de hrana pentru animalele fara stapan din adaposturile din Romania

Pedigree® şi Whiskas® în parteneriat cu Asociaţia GIA – Group Initiative for Animals, au derulat în perioada 20 septembrie – 12 noiembrie 2011, campania “Ajută! Animalele din adăposturi” şi cu ajutorul iubitorilor şi posesorilor de animale, au venit în sprijinul câinilor şi pisicilor fără stăpân din adăposturile pentru animale din România.

În marile centre comerciale şi magazine din România în care se comercializează hrană pentru animale, produsele Pedigree® hrană uscată şi Whiskas® hrană uscată şi plicuri au fost semnalizate prin etichete speciale cu sloganul campaniei. La finalul campaniei, Mars România, producătorul Pedigree® şi Whiskas®, lider pe piaţa locală de hrană pentru animale, va dona 2% din volumul vânzărilor realizate în perioada promoţie, în limita a 100.000 de porţii de mâncare pentru căţei şi pisici.

Cei care iubesc animalele şi nu au posibilitatea să adopte un câine sau o pisică, au dat o mână de ajutor şi s-au alăturat campaniei, astfel încât vor fi donate 23 de tone de hrană pentru animale, reprezentând 80.000 de porţii de mâncare, pentru aproximativ 5.500 de căţeii şi pisici, din 17 adăposturi din România.

“Dincolo de cifre şi statistici, rezultatele pozitive ale campaniei ne bucură, deoarece demonstrează implicarea oamenilor, care printr-un gest simplu, pot contribui la îmbunătăţirea condiţiilor de trai ale animalelor fără stăpân. Hrana va ajunge exact acolo unde este mai mare nevoie, în adăposturile care sunt tot mai aglomerate şi nu reuşesc să ofere mereu îngrijirea necesară şi implicit hrană adecvată animalelor. Prin această campanie, Pedigree şi Whiskas le oferă o hrană completă şi echilibrată, ce conţine toţi nutrienţii esenţiali.” a declarat Dr. Iulian Amza – consultant veterinar Pedigree & Whiskas.

Campania “Ajută! Animalele din adăposturi” şi-a dorit să poată da un răspuns concret unei probleme grave şi cât se poate de reale: lipsa hranei pentru animalele care trăiesc în adăposturi, în contextul creşterii numărului de animale fără stăpîn şi a resurselor limitate de care dispun asociaţiile pentru protecţia animalelor.

“Aceste rezultate, ne demonstrează faptul că apelul nostru la solidaritate a avut ecou pozitiv în rândul iubitorilor de animale, producând o schimbare pozitivă de atitudine. Aceste iniţiative sunt extrem de binevenite, lucrurile nu trebuie sa se oprească aici, ci trebuie ca împreună să găsim o soluţie pe termen lung pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii acestor animale.” a declarat Raluca Simion, preşedinte GIA.

Donaţiile, sub formă de hrană pentru animale, vor ajunge la animalele fără stăpân care trăiesc în adăposturile partenere ale Asociaţiei GIA, până la data de 20 decembrie. Adăposturile pentru animale spre care vor pleca donaţiile sunt partenere ale Asociaţiei GIA şi se regăsesc în regulamentul campaniei.

Mai multe informaţii despre regulamentul campaniei se pot afla accesând www.pedigree.ro şi www.whiskas.ro.

Bucuresti, 16.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *