bucharest tech week 2021

UBIFRANCE si Links Associates au incheiat un parteneriat pentru activitati de comunicare in Romania

Compania de comunicare strategica si consultanta in Public Affairs si Public Relations, Links Associates, va asigura activitatea de comunicare pentru Misiunea Economica a Ambasadei Frantei in Romania, UBIFRANCE.

Parteneriatul va demara in forta prin organizarea in luna februarie a forumului regional de afaceri „Europa de Sud-Est – Balcani”, unde sunt asteptate peste 100 de companii franceze si 300 de companii din Romania si Europa de Sud-Est, forumul prefigurandu-se deja a fi cel mai important eveniment de afaceri al anului.

Pentru acest eveniment specific, Links Associates va gestiona relatia cu mass media, avand drept obiectiv si popularizarea pre eveniment a companiilor franceze in randul mediului de afaceri romanesc si a publicului interesat.

“Am ales sa colaboram cu Links Associates pentru ca au o expertiza impresionanta, atat in domeniul relationarii cu mass-media, cu mediul de afaceri romanesc si international si cu mediile diplomatice. Agentia a dovedit o extraordinara cunoastere a mediului de business din regiune, devenind pentru noi un partener cheie in comunicarea pe plan national si regional. De asemenea, nu pot sa nu amintesc francofonia dovedita a echipei si pasiunea contagioasa pentru Franta”, a spus Philippe Garcia, directorul pentru Romania al Misiunii Economice UBIFRANCE a Ambasadei Frantei la Bucuresti.

“Forumul regional de afaceri din luna februarie va aduce la Bucuresti cele mai importante companii franceze din domenii precum infrastructura, transporturi, energie, industrie auto, protectia mediului, agricultura si industrie alimentara, e-commerce, IT&C, dispozitive si echipamente medicale. Suntem siguri ca aceasta colaborare cu Links Associates pe partea de relationare cu media va creste vizibilitatea forumului si va asigura transmiterea celor mai importante mesaje”, a mai precizat Philippe Garcia.

“Suntem extrem de onorati de alegerea UBIFRANCE de a le fi partener. UBIFRANCE joaca un rol cheie in Romania, asigurand prin mijloace diplomatice legatura dintre mediul investitional francez – Franta fiind al treilea mare investitor in tara noastra – si mediul de business romanesc. Ca agentie de comunicare, cu servicii atat de PR cat si de Public Affairs, operam la randul nostru la intersectia dintre mediul de business, mediul guvernamental si mass media, afinitatea noastra cu UBIFRANCE regasindu-se si pe acest teritoriu al diplomatiei economice.

Links are un istoric de lucru important cu mediul diplomatic si o expertiza dovedita in organizarea de evenimente internationale, actionand de multe ori ca un facilitator intre mediul de afaceri si cel diplomatic ”, a declarat Corina Vintan, CEO Links Associates.

“Forumul de afaceri «Europa de Sud-Est – Balcani» organizat de UBIFRANCE si pentru care Links va asigura comunicarea cu mass media este o oportunitate extraordinara pentru Romania de a atrage noi investitii franceze si de a se afirma ca lider regional in relatia cu Franta, iar noi vom depune toate eforturile pentru ca acest eveniment sa se bucure de vizibilitatea pe care o merita”, a mai precizat Corina Vintan.

Bucuresti, 20.01.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *