Baby Boom Show Virtual

BCR ieftineste creditele Prima Casa si scade dobanzile la creditele in lei

  • bcr Dobânzile în lei pentru creditele ipotecare şi creditele negarantate se reduc cu peste un punct procentual
  • 80% dintre clienţii băncii vor avea acces la credite cu dobânzi sub 10%
  • Clienţii pot beneficia de credite ipotecare cu dobânzi de 5,25% fixe pe 3 ani; clienţii creditelor Prima Casa vor beneficia de o reducere substanţială a dobânzii la 4,44%

Banca Comercială Română (BCR) reduce, începând de luni 20 ianuarie a.c., dobânzile pentru creditele în lei. Dobânzile pentru creditele ipotecare şi creditele negarantate se reduc cu peste un punct procentual. Noile dobânzi ţin cont de  istoricul bun de creditare, comportamentul tranzacţional cu banca, vechime şi continuitatea în muncă a clientului. BCR a efectuat cea mai amplă reducere a dobânzilor la creditele în lei din piaţă, o treime din creditele noi în lei fiind acordate, în prezent, de către BCR.

„Din poziţia de lider al sistemului financiar-bancar, sperăm să dăm un semnal pozitiv, în urma modificărilor dobânzii de politică monetară. Suntem deschişi afacerilor şi gata să acordăm credite. Cu un nivel al ratelor dobânzilor aflate la un minim istoric, vedem o excelentă oportunitate de a sprijini economia cu credite avantajoase. Oferta noastră de creditare este credem cea mai buna din piaţă şi ştiu că nici un client nu va regreta dacă alege oferta noastră de creditare”, a declarat Andrew Gerber, Director Produse Retail în cadrul BCR.

În cazul creditelor ipotecare cu dobanda fixa reducerea este de 1 (un) punct procentual, aceasta ajungând la valoarea de doar 5.25% pentru clienţii care îşi încasează salariul în cont la BCR. Totodată pentru creditele cu dobândă variabilă pe toată perioada marja va fi redusă cu 0,4 puncte procentuale, dobanda plecand de la 5,49%.

De asemenea, BCR reduce dobânda la creditele de nevoi personale Divers BCR – credite noi şi refinanţări de la alte bănci. Astfel, noile dobănzi la creditele de nevoi personale variază între 8,6% şi 9,9% pe an. „Subliniem faptul ca noile preţuri ale creditelor de nevoi personale în lei vor asigura accesul la dobănzi de sub 10% pe an pentru aproximativ 80% dintre clienţii noştri“, a precizat Andrew Gerber.

BCR reduce costul creditelor acordate în cadrul Programului Prima Casa, prin majorarea bonusului de dobanda acordat clienţilor care îşi încasează / vor încasa salariul la BCR, de la 0,2% la 0.5%. Clienţii eligibili pentru Programul Prima Casa vor vedea, de asemenea, avantajul ratelor semnificativ mai mici la dobanzi si care pornesc de la 4,44%, si care urmeaza reducerea ratelor de dobanda din piata.

Bucuresti, 20.01.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *