free download 78 travel guides written by experts

TVR regreta disparitia lui George Pruteanu

Televiziunea Română regretă profund dispariţia fulgerătoare a omului de cultură, profesionistului de televiziune şi politicianului George Pruteanu. George Pruteanu a realizat şi prezentat la TVR 1 cunoscuta emisiune „Doar o vorbă săţ-i mai spun”. „Emisiunea este un exerciţiu de lapidaritate, nu plictiseşte. Apoi, o văd ca pe o picătură chinezească. Diferenţa o face însă faptul că ştiinţa este făcută cu voioşie, cu mici glume”, spunea George Pruteanu despre „Doar o vorbă săţ-i mai spun”.
Emisiunea a primit de două ori Premiul Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România (în 1996 şi 1999) şi premiul „Media” (pentru „Cinci minute de televiziune”). George Pruteanu a fost membru în Consiliul de Administraţie al televiziunii publice în perioada 2005 – 2007.
Colegii şi prietenii din Televiziunea Română transmit regrete profunde la dispariţia sa şi condoleanţe tuturor celor apropiaţi. Dumnezeu să-l odihnească!

TVR 1 difuzează vineri, 28 martie 2008, de la ora 15.30, emisiunea „George Pruteanu – in memoriam”, în care telespectatorii îl vor putea revedea atât în postura de realizator şi prezentator al programului „Doar o vorbă săţ-i mai spun”, cât şi în postura de invitat la mai multe emisiuni ale televiziunii publice.

Bucuresti, 28.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *