metalshow

MAVALA – Frumusete pana in varful degetelor

In 2008,  Mavala isi extinde  distributia  in reteaua de farmacii  Help Net si in lanturile de parfumerii

De 50 de ani numele MAVALA este sinonimul calitatii in toata lumea, gratie produselor sale de frumusete si tratament specifice, cu performante foarte ridicate. Aceste produse sunt elaborate in urma cercetarilor stiintifice din Laboratoarele Mavala, ale caror specialisti isi bazeaza toate eforturile pe inovatie si standarde inalte. Produsele MAVALA sunt vandute in 110 tari in intreaga lume, prin intermediul distribuitorilor exclusivi. Sunt prezente in lanturile internationale de magazine, de exemplu: Douglas, Sephora, Marionnaud, Limoni, La Fayette, Printemps, in lanturile nationale de magazine si farmacii, cat si in saloanele de infrumusetare.

In Romania, distributia produselor Mavala a inceput in 2005 in saloanele de infumusetare, iar din 2007 s-a extins in reteaua de farmacii Sensiblu, urmand ca in 2008 sa fie distribuite in reteaua Help Net si in lanturile de parfumerii.

Clinica de unghii MAVALA din Geneva este centrul pentru cercetare si elaborare a tratamentelor pentru unghii, raspunzand tuturor problemelor legate de acestea. Concentrandu-se pe problemele de baza ale unghiilor, laboratoarele MAVALA au dezvoltat solutii eficiente, dand posibilitatea oricui de a avea unghii sanatoase si frumoase in cel mai scurt timp. Fiecare produs MAVALA esta mai intai testat in laboratoarele din Elvetia, iar apoi la scolile de manichiura MAVALA din Anglia, Belgia si peste 30 de scoli estetice din Franta. Programul de ingrijire MAVALA a fost elaborat ca urmare a 50 de ani de experienta si cercetare, bazate pe analizarea tuturor informatiilor selectate din toata lumea prin intermediul distribuitorilor MAVALA, devenind astfel Nr. 1  in lume pe acest segment.

Ingrijirea si frumusetea unghiilor   
MAVALA, specializata in ingrijirea si frumusetea unghiilor, propune o gama completa de produse inovatoare si specifice ce raspund tuturor problemelor legate de acestea.

Ingrijirea si frumusetea mainilor
Este normal ca MAVALA sa continue ingrijirea si frumusetea unghiilor cu un alt program – Programul de ingrijire MAVALA pentru maini – bazat pe substante active nemaifolosite pana acum in tratamentele pentru maini

Ingrijirea si frumusetea fetei, MAVALIA
Dupa multi ani de cercetare si dezvoltare, MAVALA a creat gama sa de ingrijire si frumusete a fetei: MAVALIA – alianta intre stiinta (MAVALA) si natura (Nalba, ingredientul natural cheie care se regaseste in toate produsele gamei)

Ingrijirea si frumusetea conturului ochiului si a genelor, EYE-LITE
Cu acelasi entuziasm si profesionalism, MAVALA a creat incepand cu 1967, produse de ingrijire a genelor a conturului ochilor, si anume gama EYE-LITE.

Ingrijirea si frumusetea picioarelor
Intr-o perspectiva constanta de dezvoltare si inovatie, MAVALA si-a extins cercetarile si profitand de experienta si competenta sa a creat o gama de produse pentru picioare. In perfecta armonie cu produsele existente, Programul de ingrijire si frumusete pentru picioare, se compune din diferite produse complementare.

Societatea MAVALA S.A. a fost fondata in Elvetia in 1958 de catre Madeleine Van Landeghem. Astazi, MAVALA International S.A. poseda patru filiale in Franta, Anglia, Germania si Statele Unite, si se sprijina pe o retea eficace formata din sute de distribuitori exclusivi in 110 tari.
In 1969, MAVALA a fondat in Londra prima scoala de manichiura profesionala. Din 1994, lucreaza in stransa colaborare cu zeci de scoli de estetica din Franta, unde manichiura este predata cu produse Mavala si dupa metoda proprie.
In Romania, produsele MAVALA sunt distribuite din anul 2005 prin intermediul ME&I COSMETICS.

Bucuresti, 28.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *